- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
senior tag
válasz
<Adamsky> #150 üzenetére
dranus youtube oldalán ott van a [körömgombás]video is.
Csak megjegyezném a video megnézése közben eszembe jutott, hogy azzal kezdik a videot hogy öregpapi emberünk arról beszél hogy mutogatja a körömgombáját amit elkapott.... majd néhány perccel később arról beszél, hogy a kezeléstől kigyógyult belőle, És itt álljunk meg egy pillanatra
1, Ha körömgombás vagy nem fogod (szerintem) videózni hogy hogyan néz ki a gombád. Főleg nem profi felszereléssel.
2, Ha már kigyógyultál akkor természetesen örömmel mutogatod a lábadat és a körmödet is- NAA ez pont hiányzik a video anyagból.Ergo nekem az jött le, hogy emberünk lába még mindig körömgombás... mert ugye az operatőr nem kezd el keresgélni és hírdetést feladni hogy körömgombás emebert keresek videózásra..
Szóval erre szokta mondani még a NAV is hogy nem életszerű.Engem ezek a nem életszerű dolgok irritálnak de nagyon. Azt pedig nem tudom elhinni hogy visszafelé forgatták az anyagot.
-
Postas99
senior tag
válasz
<Adamsky> #150 üzenetére
A hivatalos lázmérő pedig 34.6 C fokot mutatott. Ha ennyi a hőmérsékleted már rég halott vagy.
A mysticwatch és a további kapcsolt oldalakon megtalálható telefonszám mindig ugyanaz.
Mint tudjuk az internet [NEM FELEJT]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Blackhawk és Mystic Watch néven is hirdetik a közösségi médiában ezt a terméket. Töredékáron rendeltük ugyanazt Kínából, olyan is.
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest