- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
-
pRoject22
őstag
válasz
dom1n0 #66567 üzenetére
Én most küldtem vissza nem rég, kényelmes volt számomra, a követés is ment viszont a képminőség elég szar volt de valszeg azért mert én hibás eszközt kaptam, az ipd-t meg a lencséket sehogy nem tudtam működésre bírni, full homály volt a kép bármit csináltam, bele vághatsz de lehet ,hogy hetekig/hónapokig küzdesz majd mire jó lesz, vagy szerencséd lesz és egyből jót kapsz, lutri
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
dom1n0 #66484 üzenetére
Nálam nem az osd-je volt a probléma, hanem a monitoring.
Teljesen ki kellett kapcsoljam, mert valahányszor adatokat vett, beesett a játék FPS-e (The Walking Dead: Saints & Sinners).
Hadd ne mondjam meddig szenvedtem vele, mire rájöttem, mi okozza. És mennyire nevetséges, hogy egy program kis mellékes funckiója okoz droppot úgy hogy nem is érdekel.
-
sakkay
aktív tag
válasz
dom1n0 #66286 üzenetére
Az, hogy összeségében ilyen jó szimulátor hoz való vr nem volt még. Előtte varjom volt. Picom is van, buli vr nek meghagytam. Tesomnak q3 van. Ha valaki játékra akar vr akkor q3. Ha szímre akkor light. Ha van pénze akkor szuper. De visszatérve a lightra nem is lehet a q3 al egy lapon említeni. Annyira veri a kijelző meg a lencsék, hogy nem egy kategória. A varjo ugyanilyen felbontású csak sokkal kisebb fov ,halványabb színek és kényelmetlen, ráadásul sokkal drágább. Ha nem jött volna a super, ez maradt volna, mármint a light.
-
KRoy19
őstag
válasz
dom1n0 #66250 üzenetére
Elmondta a videóban, hogy azért használt ilyen elborult felbontást, hogy minél jobban megizzassza a kártyákat és minél jobban kijöjjön a nyers erő különbség.
Azt is elmondta, hogy ezért nem kell vinnyogni a videó alatt, hogy milyen szar a teljesítmény, mert itt nem az volt a lényeg.
-
0utsider
tag
válasz
dom1n0 #66174 üzenetére
Én ilyen Vartákat használok:
[link]
(A webshop lényegtelen. Fizikailag létező boltból vettem.)
A lényeg, hogy ne lepődj meg rajta, hogy teljesen feltöltött állapotban is csak kb 60 %-ot fog írni a kontrollerekre.
Ez amiatt van, mert a normál elemek 1.5 voltosak.
A tölthetők pedig csak 1.2-esek.
De mivel nagyobb a kapacitásuk, ezért még így is tovább fogják bírni, mint az eldobhatók. -
mmdms
addikt
válasz
dom1n0 #66018 üzenetére
Competizione valszeg jobban megfogja majd a rendszert, az evo is jobban fut nalam mint az acc, pedig hol van meg a megjelenestol. Sima ac meg a 2060-on is tokeletes volt.
Mas: steamen megint elerheto es toltheto a wmr. Megis meghagyjak?
Illetve picostoreban megjelent az nvidia felhoalapu jatekhujesege, probalta mar valaki?
-
gulasoft
őstag
válasz
dom1n0 #66030 üzenetére
Nincs olyan, hogy más csatornát is használ! Be lehet pückölni, hogy a csak az adottat használja. Pont ez a lényeg. Ne váltogasson mert akkor bazi lagok lesznek. 2401Mbpst ír a vd és ezt folyamat tudja. Az meg hogy melyik csatornát használod a te dolgod, főleg ott ahol te értesz hozzá, és a megkaresed a legkevésbé foglalt csatornát, a 160-at meg a régebbi de talán az új wifis eszközök sem nagyon használják.
-
pRoject22
őstag
válasz
dom1n0 #66018 üzenetére
Most vettem egy USB 2.5 gbps ethernet adaptert, azt bedugtam a q3-ba abból az utp kábelt meg a routerbe, VD vel megy egyből, semmit nem kell külön mókolni, H264+ 500 mbps-el megy rezzenés mentesen.
Ezen kívül meg van egy Asus AX 3000, ott 2400-as kapcsolat van 5ghz 160 mhz-en, egy picit nagyobb a késleltetés és nagyon ritkán van egy kis micro lag, a wifi jó roomscale-hez a kábel meg a szimulátorhoz
-
dom1n0
őstag
válasz
dom1n0 #65960 üzenetére
Megjott kozben a Wifi7-es csoda AP, az osszesitett latency a VD szerint 50-55ms-rol 40 ala bement, illetve lehet csak bemeselem, de fluidabbnak is tunik a kep DCS alatt.
Ennel durvabb cuccot nem ismerek VR (meg altalanossagban) terheles ugyben mint a DCS, ugyhogy bizakodo vagyok Assetto Corza ugyben isNalatok ez a latency ertek jatek kozben mennyi szokott lenni? (Ket joy thumsticket kell megnyomni vd-ben es elojon a perf. konzol)
-
dom1n0
őstag
válasz
dom1n0 #65952 üzenetére
Más téma:
Rendeltem egy új AP-t a Quest3 miatt kifejezetten, UBIQUITI Access Point U7-LITE, kiváncsi leszek még javul-e bármit esetleg. -
pRoject22
őstag
válasz
dom1n0 #65698 üzenetére
Melyik kodeket használod és milyen beállítással? Én végig próbáltam az AV1 HEVC-től a H264-ig mindet, egyedül a H264+ 500Mbit-el volt jó, ott tényleg jó volt a kép de olyan fps stutterek voltak, hogy nem tudtam menni a kocsival pedig 14700K és 5080-am van amin van némi OC is amivel már majdnem 4090 szint
-
sheep
addikt
válasz
dom1n0 #65609 üzenetére
Ez egy jó kérdés, igazából ezt neked kell eldöntened mi a fontosabb: a jobb képminőség vagy a kábelmentesség.
Ha csak ülve szimezel akkor nem lényeg a kábel, ha mást is játszanál akkor még egy indok hogy ne válts a Questről mert csak nyűgnek fogod találni. Én csak szimezek így engem abszolút nem zavar a kábel. -
sheep
addikt
válasz
dom1n0 #65603 üzenetére
A Q3 után nem biztos hogy váltanék, lehet hogy visszalépésnek éreznéd. Kérdés mennyire vagy elégedett a Q3 képminőségével, ha megfelel akkor nem hinném hogy sokat nyersz a Pimaxxal. Szoftveresen teljesen stabil, soha semmi gond nem volt vele. Msfs, DCS, Il2 megy nálam is, nagyon elégedett vagyok a telejesítményével ezekben. Mondjuk erős pc is kell hozzá. Én mindenképp azt mondanám szimekhez ajánlott a dp a jobb képminőség miatt, főleg ha online repülsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Acer notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest