- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
válasz
mihione #43877 üzenetére
ha megvolt a párosítás akkor ezentúl nem kell engedélyezni...
az Oculus PC software-t se kell elindítani...Csatlakozáskor elindítja majd magától
csak a PC-t kell bekapcsolni
egyébként ha felveszed a fejedre a HMD-t akkor fel is szokott ugrani egy kis szövegbuborék h Connected to "a PC-d neve" -
barcalaci84
őstag
válasz
mihione #43695 üzenetére
steamvrban én már nem szoktam állítani semmit...
oculus sotwareben állítom be a kívánt felbontást...
az ajánlott ugye 5408x2736 (a lencse miatt ez lenne a kijelző képességeihez legjobb)
ha ezt nem bírom tartani , akkor pedig lejjebb veszem , de 4224x2128 alá már nem megyek
meg persze a link sharpening kötelező ODT-ben bekapcsolni -
barcalaci84
őstag
válasz
mihione #43692 üzenetére
amit az Oculus Pc-softwareben állítasz a device fülön , azzal a felbontással indul a steamvr is...Ha azonban a steamvr-t el kezded állítgatni akkor azzzal a felbontással megy majd a steamvr -os cím...(újraindítás után lesz csak érvényes )
A steamvr-ban az alap felbontás lesz az amit az Oculus Pc-softwareben állítottál és onnan huzigálhatod a csúszkát fel-le. -
kiskuplung
őstag
válasz
mihione #43056 üzenetére
Próbáld ki a Lone echo 2-t és elsírod magad
(én már visszavettem 1.0x-re, így már folyamatos a kép, csak a 8giga RAMból fut ki (rtx3700), így van hogy bizonyos helyszíneken be se töltenek textúrák)
Ezt a játékot valószínűleg még CV1-re vagy én nem tudom mire kezdték el fejleszteni. Mondjuk a legszebb VR játék amit valaha láttam, csak hát, na. -
siva
aktív tag
válasz
mihione #42909 üzenetére
Vasárnap megyek érete, írni fogok. Halo -ból nekem is a white B van. Én se mertem rendelni eddig Ali -ról, pedig korábban sokat vettem onnan. A wish írta, hogy benne minden ezért onnan a HAlo-t, de mivel BoboVR m2 nem volt nekik, és mindenképp azt akartam ezért berendeltem Aliról, lesz ami lesz. Én [link] tőlük rendeltem $ 38.09 -ért íingyen szállítással. És most kivételesen nem a magyar posta hozta ki, és ahogy alább írták, semmi extra költség (vám, Áfa, stb) nem volt, vagy benne van, és nagyon gyors volt szept 22 -i rendelés
-
siva
aktív tag
válasz
mihione #42903 üzenetére
Szia
Nekem wish-es kínai normal halo van, sokkal jobb mint az eredeti, viszont nekem kicsit nagy a fejem ezért bármit csinálok mászik fel.
Ma megjött a bobovr m2 ali -ról (még nem mentem el érte), meglátjuk.
Ha ez is kicsi lesz, vennem kell egy állszíjat,
Noname Halo-s ból is van nagyobb fajta, kicsit bánom, hogy nem azt vettem elsőre. -
kiskuplung
őstag
válasz
mihione #42846 üzenetére
A sharpening-et nyugodtan kapcsold be, nem kerül semmibe. Az 1.2x-et nem tudom, hogy mi bírja nálad, én 3070-nel mertem csak bekapcsolni
A steamben szerintem célszerű lekapcsolni minden supersamplinget és hagyni 100%-on (nem automatán), hogy biztosan kontroll alatt tudd tartani, hogy mi történik.
-
Raymond
titán
válasz
mihione #4826 üzenetére
Azert ennek kicsit tobb elvaras van, tobbek kozott ezek is:
- The display MUST measure between 4.7" and 6" diagonal.
- The display MUST update at least 60 Hz while in VR Mode.
- The display latency on Gray-to-Gray, White-to-Black, and Black-to-White switching time MUST be ≤ 3 ms.
- The display MUST support a low-persistence mode with ≤5 ms persistence,persistence being defined as the amount of time for which a pixel is emitting light.es ez:
- The device implementations are STRONGLY RECOMMENDED to support android.hardware.sensor.hifi_sensors feature and MUST meet the gyroscope, accelerometer, and magnetometer related requirements for android.hardware.hifi_sensors.
Es nem azert lett visszavonva "hogy a google ervenyesulni tudjon a pixelekkel" hanem mert egyszeruen nem volt alapja a bejelentesnek. Mar akkor bejelentettek amikor meg a Nougat update se volt meg nekik ami kicsit elhamarkodott. Szoval eloszor kell a Nougat aztan megkapjak a Daydream-et, azt implementalhatjak es miutan a Google certifikalta kiadhatjak. Szoval majd ha lesz akkor lesz. Ja es per pillanat ugy nez ki hogy sajat headset-et is kell kesziteniuk mert a hivatalos Google Daydream-el nem teljesen kompatibilis mert nem lehet problemamentesen belerakni.
Az lett volna az egesz lenyege hogy lett volna egy 400-450EUR-os telefon ami Google Daydream kompatibilis de egyelore nincs. Maradnak a 650-750EUR-os gepek ami azert nem olcso. A tobbi bejelentett gyartobol a Samsung nem hiszem hogy rohanni fog vele, Xiaomi ugyszinten nem, mas a fokuszuk, Asus nem sok vizet zavar az Alcatel (TCL) meg eloszor inkabb valami normalis telefont tegyen le az asztalra mielott a Daydream elvarasokat teljesiti. Marad a HTC, LG es Huawei, ebbol az utobbinak vannak jo eselye ha szeretne megint Google barat lenni most hogy a HTC lett a haver a Pixel-ekkel, az LG meg LG, ki tudja mit csinalnak.
-
Raymond
titán
válasz
mihione #4824 üzenetére
A Fiit VR 2N ahogy elnezem ugyanaz mint az en Pasonomi cuccom, csak abban kulombozik mi van ra irva elol felul, meg a feher+zold betuszin is egyezik
Az hogy melyik milyen kenyelmes az arcformatol is fugg, ez igy van mondjuk a Rift-nel es a Vive-nal is.
Az Android N-el ugyanaz a problema mint a GearVR-al volt anno - nincs hardware, ami van az meg draga. Ugyanis itt nem az Android N a lenyeg hanem a Google Daydream ami a Cradboard utodja. Azt pedig per pillanat csak a Google Pixel es a Moto Z tamogatja, mindketto durva 650-750EUR aron. Majd ha lesznek olcso (200-250EUR alatti) telefonok megfelelo tamogatassal akkor jobb lesz. Vagy legalabb 400 korul mint az emlitett Axon 7, per pillanat ez hianyzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest