- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
turcsikg #44864 üzenetére
Plusz Amazon esetén van ingyenes visszaküldés (jön érte a futár, csak csomagolni kell) 2 hónapig. Ez nekem a BoboVR-nél nagyon jól jött, más esetekben most az aprón árulgatnám, meg mondogathatnám, hogy ha nálad is felcsúszik a tarkódon akkor ne hozd vissza, mert arra nem vállalok semmit. Ja, és a Kiwi szerdán de. itt volt, úgy, hogy hétfő este rendeltem.
-
gulasoft
őstag
válasz
turcsikg #44862 üzenetére
Our warehouse in China, US,CA, UK JP etc. Please allow extra time for your order to be processed during holidays and sale seasons.
Egyik sem EU mióta UK már nem EU tag.
Starting November 25, 2021, KIWIdesign will charge VAT to customers in the European Union (EU) at checkout, so that customers in the EU do not have to pay taxes upon delivery of their products.
Eszerint lehet hogy nem is annyi lesz az annyi, mert egyből ráteszik pluszban az árak ugyanis usa dollárban adómentesen vannak meghatározva (magyarul nettó árak, amit a célországnak megfelő áfával megterhelnek (eu esetén), vagy majd a célország vámhatósága szabja ki ha nem EU-a megy. -
mihione
őstag
válasz
turcsikg #44500 üzenetére
20.000 mAh powerbank oldalzsebbe,gyari usb c-c kabellel.A powerbank a ceges webkamerat tapolta volna de 1 napig se birtak igy nekem ingyen volt,ennel koltseghatekonyabb megoldast nem tudok
Fejpantra rogzitve a 10.000mAh jobb opcio a suly miatt,probaltam ezt is ugy de nekem mar zavaro ez a suly. -
barcalaci84
őstag
válasz
turcsikg #44102 üzenetére
Ma már inkább a quest 2 exkluzívok idejét éljük , tehát sok jháték már PC-re meg se jelenik pl Resident evil 4 , Jurassic Park aftermatth , Star wars galaxy edge , majd a GTA SA stb...
nyilván a mobilhardveren nem lehet olyan jó grafikát elérni mint egy 300 ezres videókártyával szerelt gépeknél ,de egy vr szűz el lesz ájulva így is (sokszor még veteránként is meglepődik az ember h mire képes natívan a q2)
Ha nem lenne a szimulátorozás mint hobbi , akkor én már simán el is adnám a pC-t...
Persze vannak nagyon jó gamek PCVR-re is és ha teheted akkor majd próbáld ki azokat is ha lesz felesleg videókártyára...questre az quest storeból tudsz vásárolni...
Van appshare...: Tehát ha 2 quest 2-t veszel akkor mindkét eszközön legyen a főacc a tied és a második szemüvegen második felhasználóként a párod jelentkezzen be...
így a legtöbb játékkal (1-2 kivétel van) tudtok együttt multizni illetve külön-külön is játszani egy vásárlással...a facebook a loginhoz kell ... mást nem befeolyásol... esetleg ha akarod akkor a messengert tudod használni szemüvegből is ha erre van ingered
de természetesen nem kell használni...az 5GHz a pcvr-ozáshoz kell...2,4ghz-en is el van több quest ha natívan használjátok...főleg h alapvetően sok játékot offline is tudtok használni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged