- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Steve1207 #66783 üzenetére
Teljesen fekete mivel ragasztottad le? Gyanítom szigetelő szalag. Én nem szigetelő szalagot használtam, de ezt írtam, mutattam is. Szerintem a szigetelő szalag túl ragasztós, ragacsos na meg fényes, tükröződő. Én azzal nem is próbáltam.
Tesa maszkoló szalag (van ilyen több méretben is, én ilyen keskenyből vágtam de nekem van egy szettem). Ez papír, tehát rostos, nem fényes műanyag. Én csak ezzel próbáltam és semmi bajom nincs vele: nem hagy nyomot, de épp elég jó a tapadása és többször is fel-le vettem már ugyanazt a kis darabot. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Steve1207 #66778 üzenetére
Jó kérdés, ezzel én is szívtam... Egész addig amíg le nem ragasztottam a közelség érzékelőt.
Most tudom ez a fentiek tükrében úgy hangzik, mintha most mindenre ezt a megoldást javasolnám.
Én redditeztem, meta fórumoztam abban a témában, hogy az Airlink miért veszti el a kapcsolatot állandóan annyitól, hogy egy Airlink - PCVR session során kimegyek egy pohár vízért vagy épp bioszünetet tartok... És mindenhol azt olvastam, hogy ez a nyomi Meta képtelen implementálni egy switchet amivel always on marad a kijelző. Valószínűleg a bolondbiztosság miatti elveiket ezen a téren nem tudják és nem is akarják levetkőzni. Ez az egyetlen megoldás amit találtam és működik.
És ezzel is volt nekem is gondom, hogy a padlószint változik néha. Mi miatt? Azért mert amikor épp rányomok az egyik app-ra, eszembe jut, hogy lencsét tisztítsak és épp leveszem a fejemről ezért és megtisztítom vagy más hasonló dolog ami miatt épp nem állok vigyázban?...
De amióta úgy használom, hogy leragasztom a közelségérzékelőt, a padlószintezés problémám is megoldódott. Meta natív és Airlink-PCVR tekintetében is.Azt azért érdemes megjegyeznem, hogy én mindig power gomb hosszú nyomás - Power off módon teszem le a headsetet. És néha leveszem a Tesa-t róla. Ezt még tesztelgetem, hogy előfordulhat-e így, hogy magától bekapcsol és merül-e a headset, ha rajtahagyom a szalagot. Szóval lehet szalagozni a közelségérzékelőt, de ésszel.
-
plg
tag
válasz
Steve1207 #66767 üzenetére
Ügyfélszolgálatossal kell chatelni, mert a visszaküldős menüpontok végén mindig a Meta link van. Csere terméket nem küldenek, csak részleges és teljes visszatérítés közül lehetett választani (utóbbi esetben a hibás headsetet nekem kell először elküldenem)
A hibával kapcsolatban tovább olvasgatva azt láttam, hogy nem feltétlenül kötődik izzadtságnak a headsetbe jutásához, mert olyannál is előjött már néhány nap után is, aki nem sportra használja. A lényeg, hogy ha valakinél felugrik a "Finding position..." panel, az semmiképpen ne csináljon gyári visszaállítást, hanem próbáljon meg egy sideload upgrade-et gépre kötve.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
Steve1207 #65316 üzenetére
Majdnem tizedpontosan ugyanaz a szemünk. Én rohadt nagy különbséget látok szemüveggel vs szemüveg nélkül. De ha neked ugyanaz, akkor biztos van más tényező is amin múlik. Én ugyanannyira látok rosszul VR-ban szemüveg nélkül mint IRL, és pont ugyanannyira meg is javul, ha felveszem.
Mondjuk te vagy az első az interneten akit olvasok, és jól lát VR-ban szemüveg nélkül. -
fatal`
titán
válasz
Steve1207 #65316 üzenetére
-1,5-es szemmel szerintem nem látsz tűélesen már 2 méterre se, legalábbis nekem már monitornál is látszik a különbség, ami 1 méterre sincs. Persze lehet, hogy ekkora a különbség a -2 és a -1,5 között.
Gula szeme +-os, ő nagyon közelre nem lát annyira jól (olvasás), ez VR-ban nem túl releváns.
-
fatal`
titán
válasz
Steve1207 #65309 üzenetére
DE fizikailag közelre láthatsz élesen mindent, hisz a lencse ott van az orrod előtt
Ez nem így működik VR-ban.
1,5-2 méter a lencse fókusztávolsága, így úgy látsz, ahogyan a fizikai világban ekkora távolságra.
-1,5 az már homályos, érdemes lencsét csináltatni. Nekem az egyik szemem -2, a másik -1,75 és nagyon érezhető a különbség
Próbáld ki szemüvegben.
-
-
Raymond
titán
válasz
Steve1207 #50841 üzenetére
1. eg es fold
2. nem, de a teloknal tapasztalthoz kepest sokkal jobb
3. az app-tol fugg, de alltalaban be vannak ezek love rendesen, ergo a latotered kitolti a kep
4. ez attol fugg mennyire vagy erzekeny a felbontasra, de az olyan filmeknel amiket egyebkent is inkabb moziban neznel jobb elmeny lesz mint egy 50" TV-n nezni mert ugyanaz lesz mint a moziben es ha jo a film akkor nem a pixeleket fogod szamolni. A 3D filmeknel pedig egyertelmuen sokkal jobb mint egy 3D TV-vel.
5. erre jo igazan, lasd az elozo pontot
6. van de normalis kapcsolt mellett nem erzekeled. ha mar olyan rossz lenne hogy erzekeled akkor ugyse tudnad hasznalni mert meghanyatRendelj az Amazon-rol es ha nem jon be akkor 30 napon belul visszakuldheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest