- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
válasz
BladePocok #67118 üzenetére
Nem kár. Kicsit belejössz és rájössz, hogy teleport megöli a játékélményt.
-
kiskuplung
őstag
válasz
BladePocok #66965 üzenetére
Ebbe én is belefutottam
Érkezett is rá magyarázat.
-
Raymond
titán
válasz
BladePocok #66965 üzenetére
A Nearby Devices kell neki es ahhoz BT kell.
-
Raymond
titán
válasz
BladePocok #66963 üzenetére
Brutusz kell neki a csatlakozashoz. Az app vagy a telefon OS irja is ha nincs bekapcsolva vagy keri az app a jogosultsagot.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
BladePocok #66904 üzenetére
Éreztem én, hogy valami nem kerek... Miért ragaszkodsz ahhoz a bolthoz ahol kinézted? 10 Ft-tal olcsóbb, mint máshol? Nem gond, megírhatod, nem nézünk le érte. De akkor is azt fogjuk mondani, mint az esetek 100%-ban. Vásárold meg Amazonról. Amazon.de, amazon.it, amazon.es, bármelyik jó. Ha nincs regisztrációd és félsz, nézz be az Amazon topikba, biztosan szívesen segítenek eligazodni.
Ne feledd, hogy a pénzedért nem csak terméket kapsz, hanem szolgáltatást is: például garancia ügyintézés. Mivel Magyarország, hivatalosan a Meta által még mindig nem támogatott ország.
Nekem már volt visszaküldésem az amazonra, nem VR termék. Tudod milyen bonyolult volt? Az oldalon bejelentkezve 1-2 kattintással letöltöttem egy oldalas pdf-et, kinyomtattam, visszacsomagoltam a terméket, elmentem a postára és átvették. Kb ennyi. Pár napon belül a számlámon volt a visszatérített pénz.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
Mert mar most ugyeskednek, amikor meg nincs is baj.
Ez mar a next level, amikor nem csak a gariztatasnal akarnak hulyenek nezni, hanem mar a vasarlaskor is, hogy te oket akkor se keresd tobbet ha 2 nap mulva a fejedre robban a cucc.
Abbol a boltbol ne legyen tervben a vasarlas.
-
pRoject22
őstag
válasz
Akkor vegyél máshol
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
BladePocok #66902 üzenetére
Nem értem mi a gondod. Már leírták, hogy az elektronikai termékek visszaküldési szabályzatai érvényesek rá. Alzánál is vissza tudod küldeni. Amazonnál is. És más boltoknál is. De javaslom, hogy tájékozódj annál a konkrét boltnál ahonnan vásárolni szeretnél, ha egyáltalán az a célod.
-
fatal`
titán
válasz
BladePocok #66894 üzenetére
Nem minősülnek higiéniai terméknek. Ahogy a fejhallgató sem, csak a fülhallgató.
-
pRoject22
őstag
válasz
Bármilyen elektronikai eszköz vissza küldhető a megadott időponton belül any EU webshop 14 nap amazon 30 nap.
-
Raymond
titán
válasz
BladePocok #66897 üzenetére
En nem tudok olyanrol amit ne lehetne visszakuldeni EU-s vasarlas eseten.
-
Jakesz
addikt
válasz
Bár nincs tapasztalatom ezzel, de ha a fejhallgatók higiéniai terméknek számítanak, akkor egy VR headsetnek még inkább annak kell számítania a józan ész alapján, mert itt a hámsejtek, az izzadtság és egyéb testnedv rendesen szennyezi a készüléket.
-
Raymond
titán
válasz
A 14 napos elallas (vagy Amazon-nal a 30 napos) ervenyes ezekre is.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
BladePocok #66788 üzenetére
Falloutba annyira ne fantáziáld bele magad, ha érzékeny vagy az fps droppokra. Majd 2035 környékén elfognak vele bírni a gépek talán, mert addigra megoldják erőből hogy egy határ szar, amit ki sem szabadott volna adni.
-
gulasoft
őstag
válasz
BladePocok #66763 üzenetére
A bobo vr pro-hoz van aksi, aránylag kicsi és hátulra megy kicsit felfelé. Mágneses csatlakozás van, ha van 2 10.000mAh-ás aksid, akkor használod az egyiket, lemerül, vakon rá tudod tenni a másikat, le sem kell venni a headsetet, és az elsőt elkezded valami normális töltőn tölteni (én a málnapc töltéjét használom brutális darab) akkor simán feltölti mielőtt a másik lemerül, utána csere, azaz végtelen játékidő. Volt már olyan elite etap ami kis szünetekkel 8 óra volt, és végig aksival.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
BladePocok #66755 üzenetére
Nekem Fallout 4 VR - PCVR közben kb 2.5 órát bír a Quest 3. Mindenképp 2 óra fölött teljesít, 100%-os töltöttségről indulva. Natív Q3 appok esetén most nem tudom pontosan, de az is 2 óra körül van.
Egy kb bármilyen 10.000 mAh powerbankot (2A kimeneti teljesítnémy) rádughatsz, berakod a zsebedbe és akkor lesz 4-5 óra játékidőd. Én a Xiaomi-kat ajánlom.
-
fatal`
titán
válasz
Inkább 1,5 a valóságban.
Vannak akkus szíjak, vagy a másik lehetőség, hogy ráteszel egy powerbankot a hátuljára (csak ne legyen túl nehéz, mert a nyaknak nem tesz jót, 10000mAh jó lesz).
-
flashpointer
őstag
válasz
2 Orat nekem meg ujkent sem bir ha csak browsolgatok se, ha rajta fut valami alkalmazas akkor meg aztan vegkepp.
-
pRoject22
őstag
válasz
Én ilyet vettem, ezzel bír még több órát is
-
fatal`
titán
válasz
BladePocok #47447 üzenetére
Bármilyen kábel jó, ami USB3-as. Különbség többnyire a súlyában van, a gyári optikai szálakat tartalmaz, úgyhogy elvileg könnyű, attól ilyen drága.
#47448: Én már lecseréltem a kábelt szimezéshez is, meguntam a pórázt.
Nincs túl nagy különbség, késleltetésben inkább, de az sem vészes. Az Air Link h265-öt használ, úgyhogy hiába a kisebb bitráta, hasonló a képminőség.
Jobb képminőséghez szerintem egy másik, dedikált headset lehet jó.
Viszont a WiFi 5 nekem kevés volt az air linkhez (igaz azon lógott a telefonom is, de nem forgalmaz adatot).
-
gulasoft
őstag
válasz
BladePocok #47449 üzenetére
szerintem abban van is wifi5
-
gulasoft
őstag
válasz
BladePocok #47447 üzenetére
Elég hozzá a sima mezei. De nem kell. Ha van otthon egy wifi 5g vagy 6g routered, akkor vezeték nélkül is tök jól elmegy, csak a többi ügyfelet irányítsd át a 2.4-re :-)
Az airlink az egészben a legjobb, vezeték nélkül pcvr :-)
Semmi más nem tudja.
Csak a szimulátor rajongók használnak hozzá kábelt, mert ott a tömörítés kisebb és nekik fontos, hogy a kép minél élesebb legyen. Elkezdesz játszani, elfelejted a pixeleket nézegetni, úgyhogy én mindenképpen javaslom előbb az airlinkkel kipróbálni a ketyerét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged