- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Janoo_07 #6469 üzenetére
Azt nem tudom csak azt, hogy a fentebb említettekkel nem müxik.
Még a youtube 360 fokos videókon sem tud körbe nézni ami azért elég gáz így 2017-ben.
Nem értem miért spórolták ki belőlük, nem egy drága szenzor már.Sajna a Gear VR-nél kezdődik igazán a móka.
Most kipróbáltam az Affected the Manor-t, hát eléggé parás mit ne mondjak!
Van irányító a Gear VR-hez, az volt a zseblámpám, füles a fülbe és szígorúan állva nagyon para volt.
Kár, hogy rövid, de szépen megcsinálták, tényleg egésszen olyan mintha ott lennél, és azok a hangok közben...Én használtan vettem a VR-t itt az aprón, csak a távírányítrót vettem Samsung boltba újonnan, de 23 ezerből így is kijött a 40 helyett.
Van Xiaomi VR hemüvegem is, de amik fent vannak Play áruházban appok az nem az igazi, az Oculus store már valami szerintem.
Ja és ami még fontos az a felbontás.
Full HD alatt hagyd a fenébe, szóra sem érdemes. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Janoo_07 #6467 üzenetére
P8-p9 lite-al nem jó a VR, kisporólták a gyroszkópot.
Kollégának az van, és hiába forgatja a fejét meg se moccan, nem kompatibilis vele.
VR-re nem ajánlom a liteokat.
A google cardboard sem kompatibilis vele, pedig az fontos hozzá.Ha jobb VR élmény kellene mobilon akkor mindenképpen Samsung S6-tól felfelé kellene nézelődni, arra van hivatalos Oculus szemüveg VR-re írt apokkal.
-
Raymond
titán
válasz
Janoo_07 #6463 üzenetére
A lencsek merete, tavolsaga stb. van igy beallitva hogy a kep jo legyen. A papir Cardboard-on van egy QR kod erre es a muanyag dobozokon is van amelyikhez van, van amelyikhez nincs, de mivel a zome ugyanaz a par darab ezert eleg tudni hogy a valasztott vagy megvett modell milyen neveken fut meg es eleg ha az egyikhez van QR kod.
-
Raymond
titán
válasz
Janoo_07 #6460 üzenetére
Arra jo ez is meg a hasonlo tarsai, csak keresed meg olcsobban (2K-4K Ft). A lenyeg hogy legyen hozza eleve QR kod a Cardboard VR beallitasokkal mert magadnak jatszani vele olyan meh. Szoval kinezed, megkeresed a nevet hogy fut meg es hogy van-e ezekre QR kod. Vagy ha mar eleve van a dobozon/dobozban akkor az a legjobb.
-
Raymond
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest