Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyingsoul

Topikgazda

válasz gyugyo79 #63871 üzenetére

Damn.... Köszi a leírást! Végigtúrtam a teljes rendelési infót és a Q3 termékoldalát is ahol vásároltam, de semmi nem volt róla. Még értékelések között sem említették..
    De még az Amazon.it keresőben is mindenféle kulcsóval próbálkoztam, néztem GamePass ajánlatokat de sehol nem volt semmi, én is erre gondoltam hogy berakok valamit a kosárba és megpróbálom rátolni a kupon kódot de azért nem tettem mert ha beaktiválnám onnan már nem lesz visszaút...
    Az a 20% tényleg nem sok, pláne ha eleve sokkal drágább... Pedig elfért volna itthon még egy XB controller meg a GPU-t is szeretem, épp egy éve járt le a 3 éves előfizum de azóta nem újítottam mert nem találtam kellően jó ajánlatot, a régi jó öreg Gold os előfizetés konvertálása asszem megszűnt vagy nagyon megdrágult a 3-4 évvel ezelőtti állapotokhoz képest.

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák