Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyingsoul

Topikgazda

válasz Magyarfarkas #32277 üzenetére

Kicsit el vagy tévedve, plusz nagyon el vagy szállva magadtól mert te több headsetet kipróbáltál, mint én. Ez tény és én el tudom fogadni de attól a véleményed még szakmaiatlan és csupán csak egy vélemény marad a sok közül ezt pedig nagyon nehezedre esik elfogadni mert tipikus megmondó embernek gondolod magad akinek a szava szent és sérthetetlen.
    Az ilyen emberekkel nem szoktam vitatkozni, mert felesleges sehová nem vezető vitákat szül. Én a konstruktív vitákat szeretem amiből lehet tanulni, már ha az egyik fél képes belátni, hogy hibázik. Te az a fajta ember vagy aki erre képtelen és csak a saját igazát hajhássza, akkor is ha téved. Így mindenki hülye aki Index-et vett, mindenki hülye, aki Vive-ot vett, csak te vagy helikopter. Egy ilyen hozzáállással semmit nem lehet kezdeni. Az empátia, mint olyan teljes mértékben hiányzik belőled. Gyakorlatilag képtelen vagy belegondolni, hogy az emberek egyének és mindenkinek más a fontos, más-más paramétereket keresnek az emberek a VR HMD-kben ezért valakinek ez jön be másnak meg az.

CV1-en kívül volt 2 másik saját VR headsetem és kipróbáltam még ismerősöknél és bemutatótermekben 6 másikat is. Ez nem a teljes paletta, de hogy jössz te ahhoz, hogy a zsebemben turkálj és számon kérj, hogy topikgazdaként én miért nem vásárolom fel a piacon található összes headsetet?

Itt PH-n a topikgazdaság nem arról szól, hogy nekem kell a legtájékozottabbnak lennem a témában. Ez arról szól, hogy karbantartsam a topikot, a topik összefoglalót napra készen tartsam és az ide érkező új érdeklődőknek tudjak segítséget nyújtani szakmai kérdésekben. Úgy gondolom ennek én eleget teszek és nagyon sok embernek segítettem is. Ha úgy gondolod alkalmatlan vagyok a posztra, abban is lehet valami, fáradj a megfelelő helyre és jelezd ezt az illetékeseknek. Vannak emberek akik nálam sokkal többet tudnak a témában, pl Raymond, szimulátorosok, mint s:zozo, sheep, Solt, Quest témában főleg a2d2 és még lehetne sorolni. Én ezt el tudom fogadni, sőt, örülök neki mert nekem nem egyedül kell tartani a frontot. Rengeteget segítenek az ilyen emberek a topik építésében, az összefoglaló értékes infókkal való kiegészítésében, de ha neked azt nehezedre esik elfogadni, hogy ez a topik nem csak egy emberről szól azon nem tudok segíteni, az a te problémád. :R

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák