- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Csak ezekben az országokban lesz kapható az S25 Slim
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz barcalaci84 #32224 üzenetére
Basszus ezt nem hiszem el. Ez nagyon durva, hogy tudták ezt így titokban tartani???
Nem gondoltam hogy XR2-est megkapja. Bár múltkor linkeltem ezt: [link] és nem teljesen értettem hogy miért fektet ennyi energiát a facebook már most ebbe a mesterséges intelligenciába. De gondoltam hogy ezt majd csak a "valódi" Quest 2-be szánják, nem ebbe a mostani ráncfelvarrott "olcsósított" modellbe.
Hát kérem ez akkor már egy tényleges Quest 2 lesz!
50%-al több pixel, sokkal erősebb proci, neural SS, 50%-al több RAM, kisebb, könnyebb, nekem a fejpánt is tetszik mert kényelmesebb volt a GearVR pántja mint a műanyag Quest pánt.
Beszarás komolyan. Már múltkor is írtam hogy szerintem csak a PS5 tud a levesükbe köpni, most már annak is jóval kevesebb az esélye. Főleg ha tényleg még egy PC-s dongle-t is bejelentenének mellé. De ha a VD működni fog ezzel az is már egy álom lesz.
Meg tartalomfogyasztásra is mekkora lesz már.
Most kerültem amúgy csak gép elé, épp most vitték el a Questemet, szóval kíváncsian várom mikor hol mennyiért lehet majd megvenni. Ez most feldobta a napomat nagyonA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
s7evcsenko
addikt
Remélem nem csak fehérben jelenik meg...
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
gulasoft
őstag
Hú de gáz volt az az arizona sunshine, én értem, hogy nincs meg az új cucc, de akkor minek egy régi szutyok játékkal reklámozzák?
A fejszett megint gagyi tépőzáras szutyok lesz? Csak javítanak valamit rajta.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Linux kezdőknek
- Kuponkunyeráló
- Asszociációs játék. :)
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Tomato firmware
- További aktív témák...