- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
abydos
aktív tag
válasz wollnerd #13826 üzenetére
Én is így vagyok vele. A játékban soha nem veszem észre, hogy kilátnék lent, egyszerűen nem figyelek oda rá. Ez olyan mint amikor valaki meglát egy véltetlenül egy karcot a telefonján, amit más nagyítóval se találna meg, nem is látszódik, igazából te se látod, csak keresed néha, de csak a tudat, hogy ott van, az zavar.
Ha a játékra figyelsz vagy nem érdekel téged, hogy kilátsz lent, akkor nem fogsz kilátni lent. A fény nem jut be úgy, hogy az élményt zavarja.
Te is csak akkor látod, ha direkt lenézel rá, nem?
Arra pedig tökéletes, hogy lásd, hol állsz a szobádban vagy hol van az üdítőd, amikor innál.
VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
kiskuplung
őstag
válasz wollnerd #13826 üzenetére
Nekem Riftem van, ott is van ilyen rész az orrnál ahol kilát az ember, ha akar.
A gyári maszknál egészen kicsi az orrnak hagyott rész, annyira, hogy az én nagy orromat mindig piszézte. Én cseréltem egy VRcoverre, ezen több hely van az orrnak. Nekem így jobban tetszik, az orrnál bejövő fényre meg úgyis csak akkor figyelsz oda, ha nem a játék tölti ki a figyelmedet.
A legjobb megoldás amit próbáltam, az PSVR-nál van, ott kis gumilapátok veszik körbe az orrodat, ami nem irritál és be is sötétít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Returnal (PS5)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Automata kávégépek
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest