Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
abydos
aktív tag
válasz
wollnerd #13826 üzenetére
Én is így vagyok vele. A játékban soha nem veszem észre, hogy kilátnék lent, egyszerűen nem figyelek oda rá. Ez olyan mint amikor valaki meglát egy véltetlenül egy karcot a telefonján, amit más nagyítóval se találna meg, nem is látszódik, igazából te se látod, csak keresed néha, de csak a tudat, hogy ott van, az zavar.
Ha a játékra figyelsz vagy nem érdekel téged, hogy kilátsz lent, akkor nem fogsz kilátni lent. A fény nem jut be úgy, hogy az élményt zavarja.
Te is csak akkor látod, ha direkt lenézel rá, nem?
Arra pedig tökéletes, hogy lásd, hol állsz a szobádban vagy hol van az üdítőd, amikor innál.
-
kiskuplung
őstag
válasz
wollnerd #13826 üzenetére
Nekem Riftem van, ott is van ilyen rész az orrnál ahol kilát az ember, ha akar.
A gyári maszknál egészen kicsi az orrnak hagyott rész, annyira, hogy az én nagy orromat mindig piszézte. Én cseréltem egy VRcoverre, ezen több hely van az orrnak. Nekem így jobban tetszik, az orrnál bejövő fényre meg úgyis csak akkor figyelsz oda, ha nem a játék tölti ki a figyelmedet.
A legjobb megoldás amit próbáltam, az PSVR-nál van, ott kis gumilapátok veszik körbe az orrodat, ami nem irritál és be is sötétít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest