Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Raymond #40467 üzenetére
hát az nagyon hosszú lenne és nem tudom értelmesen leírni hogy mit csináltam, de igazából nem sok mindent állítgattam el, nem szokásom... inkább kérdezek, annyi történt hogy működött a wifi- majd fel tettem tölteni és közben monitort cseréltem.
azt hittem a monitor felbontás miatt van a gond, de gondolom nem mert akkor nem menne kábelen sem.
szóval ahogy mondod, monitor kilőve...
majd többször próbáltam, wifin csatlakozik, a gépen az appon minden egyes újra indítás után be kellett kapcsolni az air funkciót, és utána már látta a szemüveg a gépem a hálózaton.
csatlakozik, de a virtuális asztalnál egy nagy felkiáltó jel van, és amikor nem rámutatok a "lézer sugárral" eltűnik a kép és fekete képet látok, ha nincs ott a lézer sugár akkor van kép, de így nem tudom használni...
ez a jelenség nincsen kábeles kapcsolattnál..
a wifim egy asus u58 router, 5G hálózattal, a gép gigabites lan kapcsolattal csatlakozik a routerhez.
ugyanazon hálózat, mert itthon minden switch módban van...
nem tudom mi kell még, a konfig gondolom nem releváns, igaz szerintem elég hozzá, korábban írtam a konfigom, de ha kell újra megírom, rtx 3090, ryzen 3900 32 GB ram
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest