Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megtollasodik a középkategória
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #29289 üzenetére
Na, ma adtam még egy esélyt a dolognak és eddig azt mondanám, hogy nem jó a quest-em, ha ez másnak működik. Találtam egy leírást, ami pont azt javasolja, amit csináltam.
Fellőttem a gépről az ax-es wifikártyán egy hotspotot, amire csak a quest csatlakozik. Alapbeállításon 866Mbps-nek ismeri fel a kapcsolatot. Kipróbáltam, a latency pazar a korábbiakhoz képest, nem tudnám megmondani, hogy a natívhoz képest milyen, mert ilyenkor a képszétesős probléma van jelen, a több %-os packet loss-al. Sebaj, eszembe jutott a trükk, hogy korlátozzam a sávszélességet, opció az autó és 20MHz, átkattintottam az utóbbira.
Ilyenkor a kép betonstabil(a kapcsolat 144Mbit-ként jelenik meg a questen) egy eldobott csomag sincs, cserébe több másodperces a válaszidő, amitől elszáll az agyam.
Hogy nehogy annyira egyszerű legyen a dolog, miután visszaállítottam a wifi-t, továbbra is 144Mbps-et kapok. Ez a 3. ap amivel ezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Go eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest