Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
"Ülésbe tapasztás és gyomor prés?"
Fogjuk rá, hogy tudnak ilyet a Volvo feltöltött benzinesei. Csak ezek a dízelekkel ellentétben egészen 6500-as fordulatig szögeznek az üléshez. Én csak a T6-ról tudok nyilatkozni : 1 - ~95km/h , 2 - 170km/h , 3. - 235km/h ( a 0-200 az 18 sec környéke
). A 2.5TDI ilyet nem tud.
Korábban már írták, a T6 és a Geartronic az elég problémásra sikerült, erősen kerülendő ( amúgy a fogyasztása sem kimondottan baráti, városban 15+ ). A T5 kézi váltóval viszont a Volvo talán legjobb konstrukciója: már erős, de nem kimondottan problémás és a fogyasztása is teljesen jó - legalábbis a T6-hoz képest.
-
Xmodule
őstag
Ülésbe tapasztás és gyomor prés ezt mar több helyen is olvastam hogy a dizel ilyet tud. enyém nem ilyen. lehet akkor valami gond van a kocsival? 2.4D 163lóerö. mondjuk én 2000-2200fordulaton elváltok mindig.
amugy mostanaban azt vettem észre bizonyos fordulatokon eléggé rezonál az egész motor és vele egyutt a belsö muanyagok is hangokat kezdenek kiadni. ennek milyen okai lehetnek? 80km/h alatt vissza rakom 5.be de 80 vagy a felett már 6. ban nyomom neki. igy megprobalom 1500as fordulat felett tartani. (ugy tudom a tul alacsony fordulat öli a motort mert nincs rendes kenés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ülőgarnitúra 3-2
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest