Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blint63
tag
válasz
CYBERIA
üzenetére
Hát kétségtelen, hogy azoknál még megvolt az igazi "volvo-feeling", bár nekem egyébként az agyba-főbe promotált svéd jóember ötletei is tetszettek, kár hogy kirúgták/elment (ha jól rémlik).
Visszatérve, azokkal a formákkal, nem lehet túlélni, márpedig sztem ez a volvo célja jelenleg. Nekem is bejön a robosztusság, de ma a környezetvédelem és hasonlók mellett nem lehet eladni. Kivételt képezhet mondjuk az S60, ha azt még a volvo formájúak közé sorolod.Az meg milyen már, hogy az összeszerelés nagy része kínában lesz? Pont az összeszerelés. Okés, hogy (egyelőre) onnan nem hoznak ide, de be nem ülök olyan Volvóba ami kínai. Ennél még a raj-mercedes és az újgazdagok audija is jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest