- One mobilszolgáltatások
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
na küzdöttem egy kört ezzel a megoldással, és úgy néz ki ez még pontosan az, amit karácsonyra kértem.
a probléma annyi, hogy a tunnel megmarad a háttérben. tudom, hogy ez volt a feladat, így pontosítanék:
azt szeretném, hogy ha ráklikkolok egy ikonra, akkor gyöjjön fel egy terminálablak, és abban történjen meg tunnel bigyózás, meg a vnc elindítás. így akkor tudnám mi van és ctrl+c-vel meg tudnám szakítani, ha már nem kell.
persze még advancedebb lenne a dolog, ha a szkript megvárná, míg a vnc bezár, és akkor gyorsan bezárná a tunnelt.
mindenesetre elég lenne a látható ablakos motyó is.
gyengécske próbákat tettem gnome-terminal -x kapcsolóval, de hiába játszottam az ssh -f -fel nem akarta jól.
köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ableton Live 12 Suite Education
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest