Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
na küzdöttem egy kört ezzel a megoldással, és úgy néz ki ez még pontosan az, amit karácsonyra kértem.
a probléma annyi, hogy a tunnel megmarad a háttérben. tudom, hogy ez volt a feladat, így pontosítanék:
azt szeretném, hogy ha ráklikkolok egy ikonra, akkor gyöjjön fel egy terminálablak, és abban történjen meg tunnel bigyózás, meg a vnc elindítás. így akkor tudnám mi van és ctrl+c-vel meg tudnám szakítani, ha már nem kell.
persze még advancedebb lenne a dolog, ha a szkript megvárná, míg a vnc bezár, és akkor gyorsan bezárná a tunnelt.
mindenesetre elég lenne a látható ablakos motyó is.
gyengécske próbákat tettem gnome-terminal -x kapcsolóval, de hiába játszottam az ssh -f -fel nem akarta jól.
köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest