- Netfone
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsikjanos
csendes tag
Írtam már egy saját shell szkriptet ami snmpwalk-al szedi le a szükséges adatokat és beállítja a grafikonhoz szükséges paramétereket is. Jól is működik.
Azt nem sikerült megoldani, hogy amikor a munin-update lefut, a szkriptet csak azon a node-on futtassa le amelyiken nekem kell. Mert jelenleg a szkript 2x is lefut, azon a gépen, amelyiken a munin szerver van. Ezt értem is miért működik így (mert csak úgy sikerült megoldanom, hogy a munin ne mondja azt,hogy connection refused, mikor a switch-hez akar kapcsolódni, hogy a munin.conf fájlban az address -nek a 127.0.0.1 lett beállítva). De ennek az a következménye, hogy a grafikonokat kétszer hozza létre.
Egyszer azalatt a domain név alatt, ahol nekem szükséges; és még egyszer a munin szerver domain neve alatt.Azt lenne jó tudni, hogy hogyan kell beállítani, hogy ezt a szkriptet csak egyszer futtassa le a munin, annál a node-nál, ahol szükség van rá.
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest