Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagobert07
tag
Sziasztok kellene egy kis help a beadandómhoz!!!!
Válaszotokat előre is köszönöm!
A feladat a következő: Levelezőlista
A shell script automatikusan továbbítsa a beérkező leveleket a levelezési listára feliratkozott felhasználóknak. Valósítsa meg az automatikus fel- és leiratkozásokat is. A próbák során ne zavarjon másokat!
Már nagy részben kész a script az megvan hogy aki feliratkozik annak automatikusan küld egy üdvözlőlevelet,A fel és leiratkozás megvan , annyiból áll hogy menti txt-fájlba az emailt, tesztelve jól működik
a másik része az lenne hogy ha érekezik az email címemre egy mail továbbítsam annak a txt fájlos emailcímeknek.Aki tudna nekem segíteni leírhatja itt is fórumba,a helyzet hogy nem vagyok zseni belőle ez a része nekem elég nehéz, így aki személyesen tudna és szeretne segíteni itt a Facebook oldalam: https://www.facebook.com/arvaiati
MINDENKINEK ELŐRE KÖSZÖNÖM !!

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.13.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest