- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagobert07
tag
Sziasztok kellene egy kis help a beadandómhoz!!!!
Válaszotokat előre is köszönöm!
A feladat a következő: Levelezőlista
A shell script automatikusan továbbítsa a beérkező leveleket a levelezési listára feliratkozott felhasználóknak. Valósítsa meg az automatikus fel- és leiratkozásokat is. A próbák során ne zavarjon másokat!
Már nagy részben kész a script az megvan hogy aki feliratkozik annak automatikusan küld egy üdvözlőlevelet,A fel és leiratkozás megvan , annyiból áll hogy menti txt-fájlba az emailt, tesztelve jól működik
a másik része az lenne hogy ha érekezik az email címemre egy mail továbbítsam annak a txt fájlos emailcímeknek.Aki tudna nekem segíteni leírhatja itt is fórumba,a helyzet hogy nem vagyok zseni belőle ez a része nekem elég nehéz, így aki személyesen tudna és szeretne segíteni itt a Facebook oldalam: https://www.facebook.com/arvaiati
MINDENKINEK ELŐRE KÖSZÖNÖM !!

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest