- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
válasz
perge666 #4922 üzenetére
Nem is értem hogy miért is érdekelné vagy zavarná a topikgazdát. Hisz nem bántok senkit sem és akinek tudok próbálok még segíteni is. Eszem ágában nem fordult meg az egy percig sem hogy téged addig idegesítselek hogy kilépj a fórumból és hogy töröld sőt! Úgy gondolom hogy az eddig egymáshoz intézett hozzászólásaink barátságos hangvételűek voltak. Ezért sem értem miért bántalak én azzal hogy másoknak segítek és speciel ma többet is hozzászólok a fórumhoz mint általában szoktam mivel van amikor napokig nem. Mindegy nagyon sajnálom!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Új PS5 Fortnite Limited DualSense Controller 2 év Sony garanciával
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- 3 hónap garival
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest