Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem kell májusig várni az új flipes Motorolákra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, találok-e olyan türelmes és önfeláldozó embert, aki erre hajlandó, de megpróbálom:
Melóhelyen 2-5 megás wi-free jelet fogok de nem stabil. Olvastam, volt róla szó itt is meg máshol is, hogy fel lehet erősíteni a jelet, de az eddigi infókból én csak a kötőszavakat meg az írásjeleket értem. Annyi van meg az egészből, hogy nem úgy működik, hogy veszek egy jelerősítőt, bedugom, két klikk oszt csókolom.
Ha valaki leírná a nulláról, hogy mit kell csinálni pontosan, egyáltalán onnan,hogy milyen eszközt (routert?) kell vennem, szerintem nem csak nekem lenne nagy segítség.Előre is köszi, ha valaki végre nekünk, informatikai análfabékáknak is összefoglalja faék egyszerűen, hogy megértsük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Opel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Asztalos klub
- Óra topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest