- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
nem tudni pontosan miket csináltál eddig, de a csatoláshoz semmit nem kell tenni
vagy kimaradt, vagy nem jól olvastad a readme -t
itt lépésről lépésre mit kell csinálnod
sima hálózati meghajtó használathoz csak be kell dugnod a pent, és egyből felcsatolódik (itt pont az szokott a gond lenni, hogy mindenki többet akar csinálni, pedig nem kell)
letöltési háttérnek meg szointén ott a leírás, ami szerintem teljesen egyételmű.... -
-
PPLaci
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit tovább jutottam.
Remélem ez segít a hozzáértőknek a megoldásban.
A WWW SUSTE alól most már fel tudom mountolni a pen-t, de valamiért nem a /mnt alá teszi, hanem /share/c846531d.... alá. Ez a hosszú számsor ha jól értem a pendrive azonosítója.
Pedig a mounting and formatting optionsban a mounted pontnak a /mnt van kijelölve,
Köszi a tanácsokat! -
PPLaci
csendes tag
Sziasztok!
Nem akarok türelmetlennek látszani, és elnézést az ismétlésért, de tényleg ekkora probléma amit leírtam, vagy csak én kérdezek russzul? Amit szeretnék: Van egy Asus WL500GP routerem aminek a címe 192.168.3.1. Ezt szeretném kliensnek használni egy másik TP-LINK routerrel., aminek az IP-je 192.168.1.1. A TP-LINK szerintem jól van beállítva, mert 192.168.2.1-el már kiszolhál egy másik kliens routert. Az ASUS routert úgy szeretném kliensként beállítani, hogy WI-FI-n hozzá tudjak férni mobil telefonnal (a telefon is tőle kapna IP címet, tehát nem mobilnet) Megoldható ez így? Már rengeteget olvastam ebben a témában, de sajnos nagyos sok egymással ellentmondó cikk jelenik meg. (lehet bennem a hiba mert sajnos az angol nem az erősségem)
Kérem akinek ez működik küldjön nekem pár config file mintát, abból talán ki tudnám okoskodni az én beállításaimat. Köszi előre is! Laci -
PPLaci
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos azóta sem boldogulok vele :-( Már kiolvastam az internetet mégsem.
Megtenné valaki hogy elküldi azokat a config fileokat amivel azt az ASUS WL500gP v1-t
WDS kliens módba tudom állítani úgy hogy egy TP-LINK router adja wlanon a netet aminek az
IP címe 192.168.1.1, A "vevő" lenne a wr500gP aminek 192.168.3.1 az IP címe.
Ráadásul erre e routerre androidos telefonról is be szeretnék tudni lépni SSH-progival
(így váltanék állomást a routeren futó netrádión)
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fűnyíró topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Villanyszerelés
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest