-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
Dolcevita27 #12289 üzenetére
-
Dadan01
senior tag
válasz
Dolcevita27 #12282 üzenetére
Transmissonnál én a umask-ot 0-ra tettem (777 könyvtárakra, 666 fileokra), állítsd át te is, tölts le egy kisebb torrentet és próbáld meg törölni a tabletről. Ha sikerül, nézd át mégegyszer a meglévő jogosultságokat, ha nem sikerül, gondolkozunk tovább.
-
Dolcevita27
csendes tag
válasz
Dolcevita27 #12233 üzenetére
Nincs ötlete senkinek erre?
Továbbá lenne még egy kérdésem:
A Transmissionnel letöltött fájlokat nem tudom törölni Androidos tabletről pl. ES file exlporerrel csak PCről WinSCPvel. Gondolom valami jogosultság probléma lehet. Elvileg minden könyvtár 777 joggal van.
Merre lenne érdemes elindulni? -
suste
veterán
válasz
Dolcevita27 #7804 üzenetére
ha alapbeállításon is belassul a torrent akkor az szerintem azt jelenti, hogy eleve terhelt a hálózat, és a prioritás miatt annyi marad csak a torrentnek amennyit hagy
vagyis pont jól működik
vagyis eljutunk oda megint, hogy magát a TM-et kell korlátozniaz erőforrásmegtakarítás alatt is pont ezt értettem, hogy ne a torrent egye meg a router 99%-át, hiszen elsősorban ez egy router (ráadásul gondolom fut még pár dolog a háttérben)
fusson max 50%-on (mondjuk nagyon max 1-es load, de jobb lenne 0,75), és akkor biztos marad a normál működéshez is.... -
suste
veterán
válasz
Dolcevita27 #7787 üzenetére
Regebben volt rola szo, hogy a qos alapbeallitas is jo...
De en nem teszteltem, mert en is a tm korlatozas hive vagyok, hogy minden masra is maradjon eroforras. -
válasz
Dolcevita27 #7785 üzenetére
Szia!
A leghatásosabb az, ha korlátozod a transmission-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest