Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Találtam pár leírást hogyan lehet elküldeni pl ha a Transmission befejezett egy torrentet. Ez a dolog is érdekel, az viszont jobban, hogy itt valakitől olvastam, hogy küld egy torrentet emailben egy megadott mail címre és a transmission ezt ellenőrzi és elindítja automatikusan. Kérhetnék ehhez egy leírást? Továbbá az is érdekelne hogy hová tegyem ezt a scriptet, hogyan hívjam meg, milyen gyakorisággal stb stb.
Ez konkrétan azért lenne jó, mert melóhelyről is eltudnám indítani ami éppen kell.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest