Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Szia!
1. Nem linux szerű, hanem linux. Ha stabil kiadáson vagy, akkor nyugodtan frissíthetsz, bár ott igazából fix a csomaglista, legfeljebb biztonsági frissítések backportja miatt frissül egy-egy csomag. Snapshot build-en nem kernel csomagok frissíthetők nyugodtan, viszont az összes szükséges kernel csomagot azonnal célszerű feltelepíteni, mivel a snapshotban folyamatosan változik a kernel is, így verzió eltérés lesz. (Telepített kernel nem frissíthető a linuxokkal ellentétben, bár a sysupgrade firmware igazából ezt (is) teszi.)
2. Jól látod, van egy base magyar fordítás és a különböző csomagoknak saját nyelvi csomagjuk, hogy ne foglaljon feleslegesen olyan fordítás helyet, aminek az alap csomagja nincs is telepítve.
3.opkg infonagyjából megmondja (ha rendesen feltöltötték a csomag leírását):root@RT-AC65P:~# opkg info wireguard-toolsPackage: wireguard-toolsVersion: 1.0.20200827-2Depends: libcStatus: unknown ok not-installedSection: netArchitecture: mipsel_24kcSize: 26930Filename: wireguard-tools_1.0.20200827-2_mipsel_24kc.ipkDescription: WireGuard is a novel VPN that runs inside the Linux Kernel and utilizesstate-of-the-art cryptography. It aims to be faster, simpler, leaner, andmore useful than IPSec, while avoiding the massive headache. It intends tobe considerably more performant than OpenVPN. WireGuard is designed as ageneral purpose VPN for running on embedded interfaces and super computersalike, fit for many different circumstances. It uses UDP.This package provides the userspace control program for WireGuard,`wg(8)`, a netifd protocol helper, and a re-resolve watchdog script4. Én is ipdns.hu-t használok, de ott egy ideje nem fogadnak új regisztrációt.
+1: Az egy kétsávos rádió, ezért lehet egyben b és ac is. Én anno, mikor WRT3200ACM-et használtam, ezt a rádiót használtam az IoT eszközökhöz a 2,4 GHz-es sávon (az már részletkérdés, hogy azért, mert az mwlwifi driverrel van egy olyan bug, hogy az ESP8266 eszközök nem képesek az alap 2,4GHz-es - első - rádióra csatlakozni). A hatótávval és a stabilitással sem volt semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC játékok egyben
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vargalex