Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
4m@15
tag
Nem, nem Coteditorba szeretném használni, hanem Safari, iMessage és jegyzetek triumvirátusban.
Van amelyik meg, van amelyik nem megy. Azt bem értem miért szelektál, illetve mi alapján. Erre nincs valami debug? Majd lehet kitörlöm őket, majd egyesével újra felviszem, de macOs alól. Kitudja, ismerve mostanság almáékat, ez lehet megoldás a problémára. -
4m@15
tag
Srácok az miért van, hogy a szinkronizált iCloudos szövegcsere macOS alatt nem cserél ki minden szöveget?
Például a kacsintós emojit nem akarja és a nyelvkiöltőset sem. iOS-es eszközeimen tökéletes. Erre van ötletetek?
[kép]Köszi előre is!
-
4m@15
tag
Egy éve birizgál a gondolat, hogy miként tudok a Safariban zoomolni. Ugye a CMD+PLUS (+) és CMD+- gombokkal lehet. A kicsinítés megy, de a nagyítás nem. Magyar Magic Keyboardom van és a + jel a SHIFT+3, ha én a CMDot is nyomom mellé akkor készít egy képernyőfotót. Nincs TouchPadem és az Magic Mouset sem szeretem használni.
Valakinek erre van megoldása?
-
-
4m@15
tag
Micsoda pechem van, egész évben vártam a Pixelmator akcióját. 3 hete eladtam az iMacet, előtte kicsivel a MacBookot, az új masina meg nem jött még meg. A Pixelmator ára pedig vissza csúszott a helyére. Kénytelen leszek megvenni teljes áron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SSD kibeszélő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- Ukrajnai háború
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest