- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudee
senior tag
válasz
kivlov #43378 üzenetére
köszi mindenkinek a keyboard javaslatokat és linkeket.
egyelőre a Logitech MX keys nálam a befutó, de ez az utólagos lézerezés nem annyira tetszik. Vagy visszaszokom a US layoutra.
Őszintén szólva ezeken a Keychronokon nem tudom mire vélni ezt színes RGBs giccs őrületet, de persze értem ha vkinek ez bejön -
válasz
kivlov #43279 üzenetére
Mindegy, hogy a monitorba, vagy közvetlenül a gépe dugom, szaggat. Bármilyen madzagos meg nem. Tökmindegy, hogy azt is közvetlenül a gépre, vagy a monitorhoz csatlakoztatom. De a BT-os Magic Trackpad is akadozik, viszont azt csak kiegészítésként használom, balkézzel. Görgetés, csípéssel zoom, stb. Ott nem zavaró. Majd ha ezek is lehalnak, veszek új szettet. Egyszer csak belekerül azokba is valami korszerűbb Bluetooth adapter ezek helyett a régi vackok helyett.
-
Sidorovich
senior tag
válasz
kivlov #42958 üzenetére
"Egy SSD élettartama ha nonstop azaz 0-24 ben írsz rá, akkor is kb 10-15 év"
Ezt írtad. Átlagfelhasználás mint szó nem is szerepelt a hozzászólásodban. Kínos, hogy nem tudsz 1 hétre visszamenőleg hsz-t szerkeszteni, mi?Szóval hülyeséget állítasz arrogáns stílusban, majd rinyálsz ha kijavítanak meg a másik matek tudását firtatod, aztán meg letagadod, hogy te nem is azt írtad.
A 0-24 fut a torrent meg az FTP szerver az nem "0-24 ben írsz rá". Ha csak seedelsz, az FTP-ről meg csak letöltesz az akár 0 írás is lehet hiába a 0-24 üzem. Üzemóra nem egyenlő az írással. Ha az előbbire gondolsz, ne írd az utóbbit. Ha pedig sokaknak gondja van az értelmezéssel itt szerinted, akkor lehet az "Ön gépében van a hiba", de gondolom az egó nem engedi, hogy ez akár csak felmerüljön. -
Sidorovich
senior tag
válasz
kivlov #42928 üzenetére
Neeem. Egy komplett idióta vagyok, te meg egy géniusz. Örülünk, hogy itt vagy.
Én ezzel együtt tudok élni, ha így látod a világot...
De attól még az ilyen hülyeségeket, minthogy egy átlagos, fogyasztói piacra szánt SSD élettartama 24/7 folyamatos írással (ha csak 1500 MB/s-el számolok is az napi több, mint 100 TB írás) is 10-15 év, ki fogom javítani. Nem azért, mert élvezném a vitát a hozzád hasonló arroganciával, hanem azért, hogy nehogy valaki más itt elhiggye. -
Sidorovich
senior tag
válasz
kivlov #42913 üzenetére
Nem teljesen jön át minden ebből a kirohanásból vagy hisztiből, de amire tudok válaszolok:
- 24/7 írás a legstrapabíróbb (adatközpontokba és szerverekbe szánt) SSD-t is kinyírja szerintem max 5 év, a fogyasztói piacra szántakat szerintem 1 éven belül (néhány nap alatt eléred a garanciális TBW értéket a mai írási sebességekkel, ami nem gond, több tízszeresét is bírják jellemzően, de nem több ezerszeresét), szóval szerintem ez erős túlzás amit írsz
- 8-10 évig simán használatban van egy gép a családban nálunk, én használom 5 évig rendesen, utána mehet szülőkhöz netezős gépnek még újabb 5 évig jó lehet, vagy ismerősnek adom el akinél nem szeretném ha meghalna 1 éven belül
- én nem nagyon spóroltam a RAM-on, 24GB van a gépemben, másnak válaszoltam akinek 8 gigás és azzal kapcsolatban gondolkodtunk el ezen
- másik fizetéséhez nem sok közöd van, de szerintem pont a nem munkára, hanem otthoni használatra vett gépeknél fontos a tartósság, mert azokkal nem keresel pénzt csak kiadsz értük (nálunk pl. munkahelyen 3 évente cserélik a gépeket, mert munkaeszközök és elhanyagolható költség a szoftverfejlesztők 3 évnyi bérköltségeihez képest, és ami a legjobb, nem nekem kell kifizetni az itthoni gépemmel ellentétben) -
Alex91
félisten
válasz
kivlov #42471 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire draga a tobbihez kepest… Szerintem annyira nem veszes az ara, plane, ha az Apple ssd arazasat nezzuk. (100k-bol mar majdnem megkapja az ember a 2 TB-osat is.)
Szamomra inkabb az a kerdes, hogy a rendszer futtatasa eseten kell-e a joval nagyobb max. sebesseg -
kkp900
senior tag
válasz
kivlov #42436 üzenetére
Köszi szerinted akkor ehhez vám nem lesz? Te már rendeltél innen?
Esetleg az én Kingstonom is jó lenne hozzá? Kingston NV2. 2TB, M.2 PCIe 4.0 NVMe, 3500 MB/s olvasási, 2800 MB/s .Mert akkor csak házat kellene vennem ezt mondjuk amit linkeltél és kész is a gyorsabb SSD ami tudja amit kellene mindegyiknek 2024 ben
Vagy csak azok tudják amit te írtál és azt honnan lehet kiszűrni melyik tudja és melyik nem? Mert a leírásban nincs benne hogy dual chipes csak ,hogy PCIe 4.0 pld..
És még találtam egy házat itthonról(Ugyan úgy 26 ezer ) itthonról 3 év garival, esetleg jó lehet csak nem írja ,hogy Thunderbolt csak ,hogy USB4-es és hogy 40 Gb/s
https://www.pcx.hu/mbr-lc-power-kulso-haz-usb-4-3x2-type-c-m-2-nvme-ssd-lc-m2-c-usb4-174284
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest