Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
casenoid
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
1et értek!
Kicsit másképpen is megközelíteném a kérdést. Nem simán két márka, szgép teljesítmény/sw közötti különbségről van szó.
Voltam kint barátoknál Kanadában. Kint csak néznek, hogy PC?
Figyusztok, ott minden van és olcsóbb! Itthon full rablás minden, nem csak a MAC.
1500-1800 forintért (!!!) sima boltban Audio CD-t, DVD filmet veszel! itthon 3x annyi!
MAC nem drága kint, és tele vannak hozzá programmal. Nem reklámozom, de warez szinten is úgy tele vannak, mint EU-ban a PC-re.
Aki meg használt komolyabban Amigát, vagy bármi nem-PC-t, az tudja mi az az érzés,hogy sajátodnak érzed a kompid, érzed a hobbi érzést.
Nekem nincs Mac-em, de kint hetekig használtam. Iszonyú jó érzés, mindent metalálsz, nem csinál idióta dolgokat mint egy WinFos, és tényleg nincs vírus.
Srácnak dual 2.5GHz-es G5-je volt, igaz studiója van, ahhoz kell is. Zenészeket régóta ismerek itthon is, egy jó Mac az kell ehhez is, ahogy használtunk kint Fotyocsoppot meg mást. Játszottunk mindenféle autóversenyes és más nyavajákkal - nem vagyok otthon game nevekben, sorry.
Szóval ez a PC vs Mac dolog majdnem kultúrális különbség. Nehéz elmagyarázni itthon, ahogy kint meg nem értik fordítva nézve. Ettől amúgy a PC nem szar, de kint az autózás, az autók és sok minden más másként van megélve, szeretve.
Jó példa, napi 5000 forintért béreltünk SUV-t (Chevy Trailblazert), 100 forint/l a benzin, 4.500 forint/napért egy 3.5 literes luxus limót, meg kapsz havi $60CAD-ért olyan sávszélt, hogy majd bef*stam - 2 megabyte-al töltöttünk le, fel 1!!
Aztán béreltünk egy 6 személyes Mercury motoros motorcsónakot, óránként 6.000 forintért (négyen, 4felé oszlott...). $100-ért olyan mobilelőfizut kaptam,hogy 300 percet egész Kanada/USA-ba telefonáltunk bárhova.
Szóval van életérzés, és sok minden más is. Ezek mellé egy Mac az jár
Új hozzászólás Aktív témák
- i5 7500T - 2x4GB - 120GB SSD + 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RTX3080Ti 12GB!
- Gamer PC i5-7500 / 8GB RAM / 750W EVGA / XFX Radeon HD 7950 3GB Double Dissipation Black Edition
- AMD PC , Ultra 225 , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 2TB HDD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

TigerCat