- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Az Apple bemutatta az iPhone 17e-t
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
casenoid
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
1et értek!
Kicsit másképpen is megközelíteném a kérdést. Nem simán két márka, szgép teljesítmény/sw közötti különbségről van szó.
Voltam kint barátoknál Kanadában. Kint csak néznek, hogy PC?
Figyusztok, ott minden van és olcsóbb! Itthon full rablás minden, nem csak a MAC.
1500-1800 forintért (!!!) sima boltban Audio CD-t, DVD filmet veszel! itthon 3x annyi!
MAC nem drága kint, és tele vannak hozzá programmal. Nem reklámozom, de warez szinten is úgy tele vannak, mint EU-ban a PC-re.
Aki meg használt komolyabban Amigát, vagy bármi nem-PC-t, az tudja mi az az érzés,hogy sajátodnak érzed a kompid, érzed a hobbi érzést.
Nekem nincs Mac-em, de kint hetekig használtam. Iszonyú jó érzés, mindent metalálsz, nem csinál idióta dolgokat mint egy WinFos, és tényleg nincs vírus.
Srácnak dual 2.5GHz-es G5-je volt, igaz studiója van, ahhoz kell is. Zenészeket régóta ismerek itthon is, egy jó Mac az kell ehhez is, ahogy használtunk kint Fotyocsoppot meg mást. Játszottunk mindenféle autóversenyes és más nyavajákkal - nem vagyok otthon game nevekben, sorry.
Szóval ez a PC vs Mac dolog majdnem kultúrális különbség. Nehéz elmagyarázni itthon, ahogy kint meg nem értik fordítva nézve. Ettől amúgy a PC nem szar, de kint az autózás, az autók és sok minden más másként van megélve, szeretve.
Jó példa, napi 5000 forintért béreltünk SUV-t (Chevy Trailblazert), 100 forint/l a benzin, 4.500 forint/napért egy 3.5 literes luxus limót, meg kapsz havi $60CAD-ért olyan sávszélt, hogy majd bef*stam - 2 megabyte-al töltöttünk le, fel 1!!
Aztán béreltünk egy 6 személyes Mercury motoros motorcsónakot, óránként 6.000 forintért (négyen, 4felé oszlott...). $100-ért olyan mobilelőfizut kaptam,hogy 300 percet egész Kanada/USA-ba telefonáltunk bárhova.
Szóval van életérzés, és sok minden más is. Ezek mellé egy Mac az jár
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Star Trek
- World of Tanks - MMO
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Erős Gamer PC i7-9700K RTX 3060 12GB 16GB Trident Z 850W Gold NZXT H510 Flow
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TigerCat