Hirdetés
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- MWC 2026: Meglepetések nem voltak, de azért volt miről beszélni
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
747
senior tag
''De azt nagyon rühellem, amikor lehülyéznek, leamatőröznek, mert épp azt merészelem mondani,
hogy nem ismerek xyz alkalmazást vagy oprendszert''
ha 1-2 dologhoz nem ertenel, az meg onmagaban nem lenne baj. a baj ott kezdodik, hogy te a
elektronika es a rendszerkozeli szoftverfejlesztes alapjaival sem vagy tisztaban. arrol ne is
beszeljunk, hogy ha egy 2 platformot osszehasonlito vitaban reszt akar venni valaki, illik mindket
platformot ismerni, te pedig mac-et eddig max fenykepen lattal. tudod, egy kisse hiteltelenul hat,
amikor egy gamer html-wizard probalja osztani az eszt hardverugyileg egy embedded fejlesztonek.
ujbol javaslom tanulmanyozasra ezt:
http://developer.apple.com/graphicsimaging/opengl/extensions.html
nem veletlenul kell a kartyakba mas firmware (a legacy bottleneck-eket mar kitargyaltuk asszem).
''aminek az aktuális témához zéró köze van.(QNX Voyager)''
tevedes. nagyon is sok koze van, ezt pofaztam eddig is, oldalakon keresztul.
amugy nem ertem, szamodra miert szamit egetvero problemanak, hogy egy masik rendszeren
jobban mukodik valami. ugy tunik, te az a tipusu ember vagy, akinek kisebbsegi komplexusai
lesznek, ha a szomszed gepe akar csak egyetlenegy ponttal is jobb eredmenyt er el a 3Dmark-ban.
egyebkent lozungok ismetelgetesen meg siras-rivason kivul nem nagyon lattam toled semmi
informaciot ebben a topikban, nem artana ha osszekapnad magad, es elorukkolnal par ervvel,
amivel alatamasztod az allaspontodat, mert amit eddig produkaltal, az keves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SUSE Linux
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TigerCat