- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
Kezd kicsit tele lenni a zsakom amit mostanaban az Apple szoftveresen osszebenazik.
Sierrat leupdateltem par napja (bar erdekes modon nalam a gyakran emlegetett bugok egyike se volt eddig jelen).
Kezdodott tegnap azzal, hogy bekapcsolasnal azzal fogadott a mail, hogy nem jo az iCloud passwordom, nem tud belepni. Toltam ra egy resetet, uj jelszot megadtam (persze az osszes tobbi keszuleken is meg kellett igy valtoztatni
).
Az uj jelszoval belepett, majd egy ujabb kikapcs/bekapcs utan szinten feldobta, hogy nem jo a jelszo.
Beirtam, elfogadta
Azota eddig meg nem jott elo.Iphone/iPad-re fejlesztek, XCode-ban. Minden egyes iOS updatenal az XCode-ot is updatelni kell, hogy az uj iOS-es keszulekre buildelni tudjak, maskulonben nem tudom tesztelni keszuleken.
Kijott az uj iOS update par napja, de ahogy az eddigi evekben, nem adta ki vele egyidoben az XCode updatet az Apple, igy a lefrissitett keszulekeket nem tudtam vele hasznalni
Ma, feldobta az iTunes, hogy 6 uj frissitesem van, szeretnem-e telepiteni. Gondoltam megnezem, mik azok, hatha kozotte van az XCode is.
Ez fogadott:
Csak igy tovabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Macska topik
- További aktív témák...
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).
Azota eddig meg nem jott elo.
TigerCat