- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- iPhone topik
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
Kezd kicsit tele lenni a zsakom amit mostanaban az Apple szoftveresen osszebenazik.
Sierrat leupdateltem par napja (bar erdekes modon nalam a gyakran emlegetett bugok egyike se volt eddig jelen).
Kezdodott tegnap azzal, hogy bekapcsolasnal azzal fogadott a mail, hogy nem jo az iCloud passwordom, nem tud belepni. Toltam ra egy resetet, uj jelszot megadtam (persze az osszes tobbi keszuleken is meg kellett igy valtoztatni
).
Az uj jelszoval belepett, majd egy ujabb kikapcs/bekapcs utan szinten feldobta, hogy nem jo a jelszo.
Beirtam, elfogadta
Azota eddig meg nem jott elo.Iphone/iPad-re fejlesztek, XCode-ban. Minden egyes iOS updatenal az XCode-ot is updatelni kell, hogy az uj iOS-es keszulekre buildelni tudjak, maskulonben nem tudom tesztelni keszuleken.
Kijott az uj iOS update par napja, de ahogy az eddigi evekben, nem adta ki vele egyidoben az XCode updatet az Apple, igy a lefrissitett keszulekeket nem tudtam vele hasznalni
Ma, feldobta az iTunes, hogy 6 uj frissitesem van, szeretnem-e telepiteni. Gondoltam megnezem, mik azok, hatha kozotte van az XCode is.
Ez fogadott:
Csak igy tovabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- IBM-Tape-Library-(3583-L36),-4x-IBM-LTO2-Ultrium-FC-Tape-Drive-(18P8159)-without-Tapes
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- ASUS ROG Destrier Ergo SL400 gamer szék
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
Azota eddig meg nem jott elo.
TigerCat