- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Vilmoskorte
tag
Ha jártál az ATI oldalán, akkor találtál ott egy olyat, hogy ''Suse-readme''. Ezt el kellene olvasni. Így is valószínű, hogy boldogulsz, de kell a gcc, make, stb fordító eszközök, valamint kell a kernel forrás is.
Ha viszont megnézed a linket, amit küldtem, akkor ott fogsz találni előreforgatott kernel-modult, amit csak fel kell telepítened. Ehhez is ott a leírás. De én is leírtam. Mit nem értesz, mit tettél eddig az ügy érdekében?
Gyakorlatilag leírtam, mit kell tenned. Az ftp-ről leszeded a megfelelő könyvtárból a modult, majd telepíted. Célszerű kilépni konzolba, ne fusson az X. Vagy még jobb talán, ha újraindítod a géped konzolba (init 3), ne legyen X. A már leírt parancsal telepíted (rpm -ivh xxxxx.rpm), majd beállítod. A 2 parancs a sax2-t hívja meg a megfelelő paraméterekkel. Ha ez megvan, akkor startx vagy reboot immár grafikusan.
Off: nem akarlak elkeseríteni, de a Radeon kártyák driver ellátottsága, azok minősége messze van a kívánatostól. Sajnos. Én 9600-ról léptem vissza fx5500-ra, pedig maga a kártya rosszabb, mint a 9600. Csak nVidia.
[Szerkesztve] -
Vilmoskorte
tag
Mindkettőt elintézi neked a yast, azon belül a sax2. Megtalálod a menük között. Radeonnak nincs 3D támogatása alapban licensz okoból, megoldás:
ftp://ftp.suse.com/pub/suse/i386/supplementary/X/ATI/suse92/i386/fglrx/8.8.25/
Itt már fennt van a 9.2-höz is az új driver.
1., rpm -Uhv fglrx*.rpm
2., sax2 -r -m 0=fglrx -b /usr/X11R6/lib/sax/profile/firegl -i
Ez még nekem a 9.2-eshez volt. Menj fel erre a címre és az elérési utat értelemszerűen módosítsd. Maga az eljárás nem változott.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Energiaital topic
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen autót vegyek?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest