- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
egyszer neke mis ilyen kártyám volt, jó volt. az elején elég sokat játszadoztam a modulokkal,
options bttv card=78 tuner=5 radio=1 pll=1 bttv_gpio=1
options tuner debug=1 type=5
ezt tedd be a modules.conf-ba (vagy ubuntu esetén az /etc/modutils könyvtárban egy tetszőleges file-ba, majd update-modules)
a pll=1 a lényeg. én is ezzel szívtam elég sokáig. -
zLegolas
őstag
A működőképes 5.1 (SB-Live, ilyesmi) szerintem olyan, mint az UFO-k meg a szellemek -vannak, akik már látták, én még nem.
Mondjuk alapból nem is nagyon érdekel, bár va a szekrényemben vagy 3 ilyen kártyám, de megfelelő (5.1) hangrendszer hiányában nem próbáltam. Több ismerős viszont szívott velük, innen az infó.
A TV-tuner kártyák is tudnak galibát csinálni, némely programok elég hisztisek. Én MPlayer-rel tévézek, az fordításkor detektálja és beállítja magának. Ajánlom kipróbálásra. Ha azzal megy, akkor érdemes lehet erőltetni más programokat (kwintv, kdetv, mittomén...)
A Google valszeg többet tud segíteni...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest