- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Hát, nekem egy nagy kiábrándulás a Linux (Suse 9.1).
Elolvastam az ulx.hu help fájljait, beállítottam IP címet, DNS-t, mindent de az istennek sem tudom rábírni a Linuxot kábelmodemes internetezésre.
Felhasználóbarátság terén még van mit tanulni a Windows-tól!!!
[Szerkesztve] -
LámaZ
addikt
Meg vagyok hatódva.
Különben is rég fenem a fogam egy dobozos Linuxra, olyanra, amihez kapok műszaki támogatást is. Már csak az a kérdés, hogy *ez* a SuSe Linux a magyar karaktereket fogja-e tudni kezelni?
A súgófájlok tőlem lehetnek angolul is, az nem gond, de ha a hosszú ű, ő nem jelenik meg rendesen (és a billentyűzet nem beszél magyarul), akkor én bizony nem vágok bele a Linux kalandba. -
LámaZ
addikt
Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e Linuxot telepíteni egy második mervelemezre, és utána a gép indításakor, a CMOS újraállításával megadni, hogy épp melyik oprendszeres merevlemezről akarok bootolni.
Tehát van két merevlemezem: az egyik windowsos, a másik Linuxos.
Gépindításkor kiválasztom, hogy melyik legyen a bootlemez, és aszerint linux vagy windows rendszer indul el.
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest