Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
steveetm #4135 üzenetére
ok, lehúzom, de honnan? az ELTE Linux mirror szerveréről töltöm jelenleg.
esetleg pontosan leírnád, hogy a jigdo mire jó és pontosan hogy kell használni?
illetve ha fogom az 1. CD non-us változatát, akkor a telepítőből vhogy elő lehet halászni, hogy netről telepítsem? nForce3-as alaplapom van, ennek a hálókártyáját életre tudom a telepítő alatt kelteni, h ADSL-en le tudjam a telepítést rendezni?
illetve még egy kérdés. nincs floppymeghajtó a gépemben, viszont nem szeretném ha a bootszektort a vinyóra rakná. megoldható, hogy a 6-in-1 kártyaolvasóba berakott MMC kártyára írja a bootszektort? (elméletileg vinyónak kéne detektálnia, natív USB-n van) -
anulu
félisten
pls help!
húzom le a Debian sarge DVD ISO-kat. annyi a bajom, hogy az első teljesen lejött, de az 1. ISO 353MB. ha Daemon tools-szal bemountolom, akkor 4,3GB, de van a pool könyvtárban egy raklapnyi file, ami read error-ral elszáll. ez bug vagy feature? ennek így kéne lennie? ha kiírom DVD-re, menni fog? -
anulu
félisten
Na akkor most én is beírnék, lévén, hogy van kérdésem. Felpakoltam UHU-Linux 1.0-t. Kérdéseim:
- hogyan tudom a KDE-t lelőni, mert root loginnal, nem X-ből kiadva a killall kdm-et, azt írja, hogy nincs ilyen process. Pedig SUSE 8.0 alatt lazán lelőtte.
- hogyan lehet az nForce drivereket belőni, mert a tar.gz kicsomagolása után, kiadom a make-et, és hiányolja az nvnet.o file-t. ilyen valóban nincs, de az az érdekes, hogy a fullos telepítőt szedtem le az nvidia.com-ról. ha vki tudna segíteni az NF7-em konfigurálásában, azt megköszönném
Egyenlőre ennyi, ha vmi eszembe jut még, akkor sípolok
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 3060 TI
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest