- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
Out
addikt
Q9: What colour modes are currently supported?
A9: 24-bit True Colour is currently the only native colour mode for the ATI Proprietary Linux Driver. 8-bit colour can be achieved using the pseudo-colour visuals feature, but may not work in all applications. 16-bit colour is not supported; if any of your critical applications require 16-bit colour, you should not install the ATI Proprietary Linux Driver
Magyarul megszivtam, koszonom ATI -
Out
addikt
Felmerult egy problema a 3dmark2001 telepitese kozben... azt keri a program hogy valtsak 16 bit-es szinmelysegbe... de a XFree nem hajlando csak 24 bit-be futtatni magat... ilyenkor mi a teendo??
-
Out
addikt
Nyah, ha mar az X-nel tartunk, a monitorom elvileg birna a 1024x768@100hz-es bigyulat, de hiaba irom ezt be modeline-ba az XFConfig-4 fileba nem vesz rola tudomast es 85hz-en megy a moncsi... van erre megoldasotok?
-
Out
addikt
Errol tudtok?
NVidia has released a new minor update of their Linux drivers from version 6106 to 6111 for both 32 and 64bit x86 CPUs.
A tip for people with selfcompiled kernels:
At ''STEP 2: Download the Driver File'' on the download page: Instead of downloading the NVIDIA-Linux-#arch#-#version#-pak1.run or pak2.run file which contains several precompiled kernelmodules for the most common distros of which none will fit your kernel - copy the link, replace the pakX.run part with pak0.run and download this file instead, it is amost half the size of the full package.
Changelog:
* Fixed problem that caused cursor misplacement/corruption in certain TwinView configurations.
* Fixed console restore problems on GeForce4 Ti.
* Supports all Intel EMT-64, AMD Opteron™, AMD Athlon™64 and AMD Athlon™FX 64 processors.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Out
addikt
Nah, felmerult egy olyan dolog, hogy a mostani 9100LE-s videokartyamat lecserelnem egy masmilyenre, mert a tv-out csak fekete-feher kepet ad es mar annyit bajlodtam vele eredmenytelenul... tehat az lenne a kerdesem, hogy maradjak az ATI-nal, vagy esetleg nezzek Nvidia-t? Nem akarok nagy kartyat, ATI-bol lenne egy 8500-os elado, szal Nvidiabol is hasonlo kellene... de a lenyeg, az lenne hogy pl WineX-ben jobb lenne-e az Nvidia kartya vagy nem?
-
Out
addikt
Izelitonek:
ATI has just released their new drivers for the x86 arch. The new drivers adds support for the chipsets:
FireGL™ X3-256
RADEON™ X800 (AGP only)
Besides the following issues where fixed:
fglrx RPM files are now conflicting with older fglrx-glc22 as originally intended
fglrx kernel module is now compiling properly on 2.6.6 and later kernels
The Color Palette now remains intact when switching VT terminals
Running a 3D application after any DGA applications no longer hangs the system
Enabling Quad-Buffer stereo on FireGL X1/Z1 no longer results in desktop corruption
driver: Bővebben: link -
Out
addikt
gyanitom Cannon usb-s nyomtatoval nem lesz gond, Aiptek digivel megintcsak nem (nekem is Aiptek digikameram van), a dvd-iro csak attol fugg hogy az iroprogi felismeri-e majd..... es asszem siman lehet hasznalni a vodka gprs-t is...
bocs, hogy en valaszoltam a kollega helyett -
Out
addikt
A napokba tervezem egy dhcp server felrakast, de idom meg nem engedte, viszont talalhatsz hozza howto-kat a google-n... pl Bővebben: link
munkaidom lejart, megyek haza
[Szerkesztve] -
Out
addikt
a chat.hu a kommunikaciora egy meghatarozott portot hasznal, amit en megnem mondok neked hogy melyik es ezt kellene engedelyezni a tobbi gepek fele is....
de ahogy latom mar a linuxforumra is felraktad a temat, ott talan talalsz olyat aki mar csinalt ilyet, mert en csak a sotetben tapogatozom
Viszont en a helyedben azert megneznem azt az iptables -L parancsot, mert ezekszerint nem te allitottad be a tuzfalat hanem az van amit alapba a mandrake beallit...
[Szerkesztve] -
Out
addikt
válasz
Ezis_foglalt #859 üzenetére
Aki ennyire ert a windozhoz annak semmi szuksege linuxra...
-
Out
addikt
válasz
eddie303 #856 üzenetére
A cdrecord nem tudott mit mondani rola, valami ilyesmit irt ki hogy manufacturer id -1 meg hogy ismeretlen tipus, es kiirta hogy a cdrecord nem tud adni infot a DVD-R/DVD-RW-krol,de irni tokeletesen tudok ra, csak igy nem tudom hogy tenyleg olyan lemezt vettem-e amilyet akartam....
-
Out
addikt
válasz
Ezis_foglalt #823 üzenetére
Es nem tud? Nincs olyan benne hogy Export to PDF?
Egyebkent miert kell neked linux az OOo-hoz? Elerheto vindozon is
[Szerkesztve] -
Out
addikt
Nem a linux a szar hanem a disztribuciok olyanok amilyenek, illetve a juzer meg a gyenge lancszem.... senki nem fog kenyszeriteni teged a linuxra, hasznald a vindozt nyugodtan..
-
Out
addikt
Tud valaki olyan programot ami infot ad egy dvd lemezrol?
-
Out
addikt
válasz
steveetm #802 üzenetére
az furcsa hogy miutan connected lesz nem kezd el tarcsazni a modem, jol bevan az allitva?
Protocol botch, unexpected EOF. The client closed the connection prematurely.
Ezt talaltam errol...itt: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Out
addikt
válasz
steveetm #800 üzenetére
a how to-t mar probaltad? Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Elden Ring
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest