- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
-
Zoltán
őstag
válasz
eddie303 #2437 üzenetére
Azt hiszem mégse a Knoppix lesz. Egyrészt nem magyar, másrészt kicsit bonyolult a telepítése vinyóra, ha másik rendszer is van. Elolvastam amit belinkeltél, köszi, de túl bonyolult (GRUB, LILO, menu.lst -vel képben vagyok (kis túlzással, egyszer már csináltam win+linux multiOS-t)), de nem akarok szívni vele ha valahol elcseszem. Meg nem is erre lett kitalálva. Azért egyszer később, ha bátrabbam merek már a GRUB-hoz nyúlni, valszeg kipróbálom.
Tehát inkább Mandrake, vagy SUSE (csak a professional jó, a desktop edition nem? (mert olyat tudnék beszerezni))
Ui.: Magyar Mandrake-t hol tudok beszerezni? Letöltés nem oké, mert amelyik gépben van CD író, ott nincs rendes net.
[Szerkesztve] -
Zoltán
őstag
Ajánljatok légyszi egy disztrót ami ezeknek megfelel:
-tapasztaltad, hogy megy rajta az isdn kártya
-tud magyarul (ha a telepítője nem is)
-kezdőknek is ajánlható
-ingyenes.
Köszi!
Azért kellene, meret eddig UHU-ztam, de ott csak az ADSL -t meg a modemet sikerült beizzítanom, de nekem pont isdn kártya kellene és azt sehogyan sem sikerül, már régóta. Szóval ezért váltanék. (Knoppix alatt is sikerült isdn-t csinálnom, de az egy live verzió)
Köszi a tippeket mégegyszer. Ja és lehetőleg olyan disztrót ajánlj, ahol Te is láttad, hogy megy az isdn. -
Zoltán
őstag
Helló!
Van egy 20 gigás vinyóm (primary master) rajta egy win98se. Egy partíció van csak. Na most ezt a 20 gigás vinyót szeretném 2 felé osztani (10-10 giga), hogy legyen egy partíció amire az UHU-Kamiont tenném. Kérdés: Hogyan tudok a mostani egyből 2 partíciót csinálni, úgy, hogy ne sérüljön a jelenlegi rendszer? És aztán a másik partícióra hogyan tegyem fel az UHU-t, úgy, hogy a GRUB-ból tudjam kiválasztani, melyiket bootolja be? Annyit tudok, hogy elősször töredezetségmentesítenem kellene a vinyón, mielőtt lecsípek róla az új partíciónak.
Köszi előre is a segítséget!
Ja, és asszem kell még egy 3. partíció is az UHU-s swapnek. Mit ajánlotok, melyik partíció mekkora legyen, és milyen sorrendben legyenek?
Köszi.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest