- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
Aktív témák
-
ReJim
őstag
válasz
aDM|RaL^ #2157 üzenetére
lent a tálcán a hangszóron jobbegér, majd van ott egy mixer, aszem erre gondolt.....
én is suse 9.0-t használok, de nem vok megeléged ve vele!
win stabilabb(ezen a gépen, mivel elég lassú és a linux behal, sokáig tölt lefagy stb..., egyszóval lassú....)
szerk..:
letölteni aszem a sourcét kell, majd aszt átfordítani, de nem bizti, még én is kezdő vok linuxba...
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
hi
Suse 9.0 kérdésem lenne:
- nyomtatóport báziscímét hogyan tudnám lekérdezni/megnézni???
előreis köszi a segítséget.... -
ReJim
őstag
hali!
tudna nekem segíteni vki?
tegnap raktam fel a suse linux 9.0, és lenne pár kérdésem:
- hogyan tudnám beállítania a DSL-emet? kell hozzá driver, mint pl win alá a windsl? vagy csak egyszerűen a YaST-ba az dsl beállításoknál?
- Egy tar.gz be csomagolt fájlt (programot) hogyan tudok használni, telepíteni, futtatni? (elöbb kicsomagol azt elindít? mert ez mintha nekem nem működött volna....)
- Egyik ismim kérdezte, hogy van e linuxra olyan progi, amivel win-es progit lehet futtatni...(pl tevező, rajz program) (én aszontam neki felejcse el.., jól mondtam???)
szal ha tudna nekem segíteni vki, akkor azt megköszönném!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest