- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ _ _ _ _2 3
tag
Hali!
Van egy kis problémám, semmi komoly, csak valaki betört a Fedora Linuxomra - ez tuti ,DLOM , baromira nem használok semmit azon a gépen, amin garázdálkodás történt, egyszerűen a lakásomba kellene eljutni ehhez, mert anno ezt úgy találtam ki ,hogy egy olyan gépet is használok, ami nem csatlakozik a netre.Újságírással és irodalommal ill. a kettő összefüggéseivel foglalkozom, arra gondoltam ,hogy a négy számból álló root pass-t törték fel ,de ez is lényegtelen, én nem fogom elemezni a kialakult helyzetet, mert a böngésző előzményeimből számomra semmi jogilag vagy egyéb módon releváns következtetés nem vonható le rólam és tevékenységemről ,de szerintem más számára sem. Az előzményből, ami minden bezárással törlésre van állítva mellesleg.
Hogyan? Nos, úgy, hogy fogta és van a Firefoxban a könyvjelző eszköztár és azon bizonyos kereséeimet elkezdte kiemelni, mármint hozzáadott a sorhoz általa kínosnak ítélt tartalmakat ,amit én nem tettem meg, nem volt könyvjelzőm (sírva röhögök ,hogy ebből nekem milyen következtetést kell levonnom, az is lehet, hogy valami 15 éves pattanásos gyerek, nekem ez ugrik be az egész hűdehack bravúriáriákról) aztán megunta. Visszaállítgattam, majd többet nem változott át új indításnál. A gépet egyedül én használom.
Új disztro-t szeretnék Tor-al. 10k fizetek ,ha valaki felteszi nekem 2 gépre, Tails-t néztem ki, de más megoldások is érdekelnek. Jelenleg Fedora 29.-t használok, k*rva sz*ar, 3 zenelejátszót csaptam paffra rajta eddig, csak ,hogy egy dolgot említsek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobilhasználat külföldön
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest