Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _ _ _ _ _2 3

    tag

    Hali!
    Van egy kis problémám, semmi komoly, csak valaki betört a Fedora Linuxomra - ez tuti ,DLOM , baromira nem használok semmit azon a gépen, amin garázdálkodás történt, egyszerűen a lakásomba kellene eljutni ehhez, mert anno ezt úgy találtam ki ,hogy egy olyan gépet is használok, ami nem csatlakozik a netre.

    Újságírással és irodalommal ill. a kettő összefüggéseivel foglalkozom, arra gondoltam ,hogy a négy számból álló root pass-t törték fel ,de ez is lényegtelen, én nem fogom elemezni a kialakult helyzetet, mert a böngésző előzményeimből számomra semmi jogilag vagy egyéb módon releváns következtetés nem vonható le rólam és tevékenységemről ,de szerintem más számára sem. Az előzményből, ami minden bezárással törlésre van állítva mellesleg.

    Hogyan? Nos, úgy, hogy fogta és van a Firefoxban a könyvjelző eszköztár és azon bizonyos kereséeimet elkezdte kiemelni, mármint hozzáadott a sorhoz általa kínosnak ítélt tartalmakat ,amit én nem tettem meg, nem volt könyvjelzőm (sírva röhögök ,hogy ebből nekem milyen következtetést kell levonnom, az is lehet, hogy valami 15 éves pattanásos gyerek, nekem ez ugrik be az egész hűdehack bravúriáriákról) aztán megunta. Visszaállítgattam, majd többet nem változott át új indításnál. A gépet egyedül én használom.

    Új disztro-t szeretnék Tor-al. 10k fizetek ,ha valaki felteszi nekem 2 gépre, Tails-t néztem ki, de más megoldások is érdekelnek. Jelenleg Fedora 29.-t használok, k*rva sz*ar, 3 zenelejátszót csaptam paffra rajta eddig, csak ,hogy egy dolgot említsek.

    [ Szerkesztve ]

    Felelős vagy a korért, amelyben élsz. Sose halunk meg.

Új hozzászólás Aktív témák