- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
hi
az miért van hogy felrakom a puppy linux 5.0.1-et, minden végig megy és mikor újraindítom akkor azt írja ki hogy oprendszer nem található. Na ez miért van???
-
Hunter2
addikt
vagy esetleg úgy újraforgatni a kernelt hogy i586 támogatás is legyen benne. (ha ez lehetséges egyáltalán)
-
Hunter2
addikt
hogyan tudom egy meglévő disztrib kernel-ét downgradelni? A probléma az hogy a ClearOS 5 nem támogatja azt a procit ami nekem van, viszont a régebbi verziói (clarkconnect 4.3) támogatják.
Tudtok erre valami megoldást? Konyhanyelven ha lehetne mert nem vagyok egy nagy linux "hekker" -
Hunter2
addikt
ClearOS-t próbálta valaki? Ez egy REDHAT alapú szerver/router disztrib.
Megpróbáltam felrakni az epia konfigomra de már a telepítő indulásánál folyton újraindul.
Freenas viszont vidáman megy rajta csak azzal nem lehet QOS-t csinálni amire meg szükségem lenne. -
Hunter2
addikt
Ha valaki regisztrálva van a HUP.hu-ra az kérem dobjon egy pü-t, kéne egy kis segítség.
-
Hunter2
addikt
Létezik olyan disztribució ami direkt router és/vagy NAS feladatok ellátására van kitalálva?
Egy olyan rendszerre lenne szükségem ami router protokol alapú QOS-el illetve van benne torrent kliens és web-es felületről lehet kezelni. Mindezt pc alapokon.
Tudok a Coyote linuxról (routernek) de annak a funkcionalítása elég szűkös. -
Hunter2
addikt
Milyen linuxot tudtok ajánlani eg ilyen konfigra:
Via Epia alaplap
Via Ezra 800Mhz (MMX, 3Dnow!)
256 SD RAM
30Gb MAxtor
Trident 8Mb VGA (DX9)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest