- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
Fritz Teufel #21223 üzenetére
Köszi.
Làtom hogy azt is kell figyelnem hogy melyikben van magyar nyelv.
Meg a màsik az hogy kevesebb mint 1,5GB tàrhely àll rendelkezésre... -
perge666
veterán
válasz
perge666 #21197 üzenetére
Na végül nem linux hanem Win98 lett felrakva a gépre.
Puppynak jobban örültem volna,de újraìrhatò lemezt nem kaptam,ìgy nem tudtam pròbàlkozni.
Még van 1db lemezem,esetleg ha valaki tud egy biztos forràst,akkor lehet azzal még megpròbàlkozok.
A lényeg hogy magyar nyelv legyen benne.
Ha màs nem,akkor marad a 98,màr az is fényévekkel jobb a 95-nél. -
perge666
veterán
Üdv.
Kiìrtam a Puppy Linuxot Bootol is,de amikor ellenöriz valamiket az 5. Pontnàl nem okét ìr,hanem ezt : performing a switch root to the layered filesystem.....kernel panic-not syncing attempted to kill initEz mi lehet vajon?
Innen nem megy tovàbb,és a billentyüzeten is villognak a ledek. -
perge666
veterán
Majd jelzek hogy àllok.
-
perge666
veterán
Üdv.
Van egy szó szerint ősrégi gépem.CPU : 96MHz
Memória : 128MB
HDD : 1,26GB
VGA valami 2 vagy 4 megás.Azt szeretném kérdezni hogy erre lehetséges lenne valami egyszerű Linux rendszert felvarázsolni,vagy esélytelen?
Win95 fut rajta legalább 20 éve,de az utóbbi 10 évben nem igazán volt használva.
Most is kiváncsiságból,kalandvágyból próbálnám ki.
Ma vettem elő a szekrény aljából,és tökéletesen működik,csak eléggé hangos meg koszos. -
perge666
veterán
-
perge666
veterán
válasz
Cyber_Bird #19362 üzenetére
A 8.1-ről nem sok jót hallottam.
Win7-en mindenhez van driver,akkor elvileg 8.1-hez is,de azt inkább hanyagolnám.
Akkor már hagyom rajta a 7-est. -
perge666
veterán
Sziasztok.
Van egy Lenovo S10 Netbookom,amit másodlagosan használok,vagyis nem ez a minden nap használt PC.Jelenleg Win7 fut rajta,de van hogy képes belassulni,pedig szerintem nem kéne neki.
Főbb paraméterei :
-1600MHz Intel atom N270 processzor
-2gb DDR2 memória
-Intel GMA 950 VGA 256MB,de lehet hogy 128MB,és csak a memória miatt ír többet.
-160GB HDDTudnátok nekem ajánlani egy olyan Linuxot rá,amivel gördülékenyen,gyorsan lehet vele internetezni,filmeket is tudok rajta nézni,és a legfontosabb,hogy régebbi játékok futtatására alkalmas kellene hogy legyen./Abes Oddysee,Colin McRae Rally2,Pitfall,Tropico2,Crash Bandicoot,GTA3,Call Of Duty1,ezek vannak most rajta,és gond nélkül mennek/
Játék terén lehet hogy nem nekem találták ki a linuxot,vagy tévedek,és van olyan változat ami nekem jó volna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest