- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyrex
tag
válasz
bambano #32722 üzenetére
Nem.
Ez alapján Windows alatt beállítottam: https://dosbox-x.com/wiki/Guide%3ASetting-up-printing-in-DOSBox%E2%80%90X#_windows_host_method_2De én kifejezetten Linux alatt szeretném megoldani. Nincs parport0-ám és ha jól értem az lenne Linux alatt az lpt port:
https://dosbox-x.com/wiki/Guide%3ASetting-up-printing-in-DOSBox%E2%80%90X#_linux_host_2Ezért gondoltam arra, hogy kiíratom fájlba, aztán az lp -d nyomtato_neve -o raw prnt.txt parancsal meg kinyomtatom. Csak arra nem találtam megoldást, hogy másodpercenként nézze a fájlt, hogy módosítás történt-e.
-
hyrex
tag
#32719 Lenry: Azt szeretném kiváltani ha lehet.
#32720 bambano: Úgy sikerült beállítanom még Windows alatt, hogy ablakban feldobta milyen nyomtatóra szeretném ha nyomtatna. De emlékeim szerint a nyomtatás sem volt jó.Próbálnék valami linuxos megoldást keresni, főleg a kihívás miatt.
-
hyrex
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Dos-os programom. Ez a program tudna nyomtatni is lpt porton keresztül, 32BIT-es Windows alatt ez működik is. Linux Mint DosBox-X alatt el is indítottam a programot, viszont a nyomtatásnál megállt a fogaskerekem. Azzal próbálkoztam, hogy fájlba kiíratom a nyomtatni kívánt dolgokat majd az lp -d nyomtato_neve -o raw prnt.txt -el kinyomtatom. Nekem az kellene, hogyha új adat kerül bele a fájlba akkor nyomja ki a gép.
Ez hogyan oldható meg? Vagy esetleg milyen megoldás van hálózati megosztáson lévő DOS program elindítására?
A válaszotokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED monitor topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Minecraft
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest