- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy linket, hogy a Kendek mester rendszermentjét honnan érdemes letölteni.
Mint 13 XFCE-n eddig mindig hibaüzenetet dobott Gdebi-ben.
Köszi! -
Sziasztok!
Lenne egy problémám, kérlek segítsetek:LMDE Gnome
Telepítettem a szoftvercenterből a mint-mate-gnome (vagy mint-mate-debian) csomagot, de most nincs login képernyőm. Nagy feketeség az egérkurzorral. Hiába kattintgatok bárhova, jobb klikk se segít.
Először volt login, de ott alul nem volt kiválasztható grafikus felület. Semmi.
Maga az a kis ablak sem volt sehol. Gondolom letörlődött a GUI.
Újraindítottam, azóta fekete halál.
Mit tehetek?
Grub van, azon tovább lép, de utána a fentiek.Köszi!
-
Ubuntu és Mint is jó.
Telepítettem, mindent felismert, pár dolgot beállítok és kész.
Én lepődtem meg, hogy mennyire egyszerűek.Én eddig csak W-t használtam, de 3 hónapja feltettem a Mint 11-et, majd 12, utána Ubuntu 11.10, majd megint Mint 12, de most már LMDE.
Mindezt úgy, hogy sohasem telepítettem még W-t sem.
És 0 a linuxos előképzettségem.
Ennyire egyszerű. -
-
Sziasztok!
Szeretnék tisztán látni.
A kérdésem, hogy a különféle disztrók iso-ját le lehet tölteni különféle GUI-val.
Mondjuk van LMDE Gnome és XFCE válatozat.
Vagy Ubuntu + XFCE, LMDE, KDE és van alapból Xubuntu, Lubuntu, Kubuntu)De, ha Én letöltöm az UBI-t, feltelepítem, majd utána szoftverközpontból letöltöm és telepítem rá az XFCE, LMDE, KDE GUI-it, akkor az miben különbözik attól, mint ha alapból a Xubuntu, Lubuntu, KDE-s iso-t telepítettem volna? Így utólagosan, nem épül úgy be?
Gondolom nem véletlenül van többféle iso, és nem egy, ami tartalmazza a sok GUI-t.
Mondhatjuk, hogy optimálisabb egy olyan GUI-s iso-t letölteni, amit használni szeretnék?Köszönöm!
-
Sziasztok!
Szeretném megtudni, melyik disztro az amelyiknek nincs meg az energiagazdálkodási kernel bugja? Kezdőnek (2 hónap), és lehetőleg, ne legyen egy nagyon régi verzió.Kernel frissítés 3.2.5-re nem oldotta meg Ubuntu 11.10 alatt.
Még mindig tekeri a ventit 90 mp-ként.
Laptop tiszta.Köszönöm!
-
Sziasztok!
Jelenleg Ubuntu 11.10 és Mint 11 van fent a gépemen.
El tudom távolítani a Mint-tet, hogy csak az Ubuntu maradjon?
Vagy inkább telepítsem elölről?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest