- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fredx
csendes tag
Ezzel az emeralddal lehet skinezni a kde-t... gondolom az emerald --replace-t csak simán kell beírni az rc.locasl fájlba, vagy kell elé más is? lehet hülye a kérdés, na de még kezdő vagyok, köszi a válaszokat Anakin007
-
fredx
csendes tag
Szóval sikerült megszerkeszteni az rc.localt emacs-al, de nem megy...
Lehet rossz helyre írtam? A sorvégére raktam az emerald --replace-t, de nem, vagy más a gond?
Köszi -
fredx
csendes tag
válasz
Anakin007 #5729 üzenetére
Szia!
Bocs, de eléggé kezdő vagyok, jogosultsági problémám van, nem tudom szerkeszteni az rc.local. Ill. sikerült a kwrite-al az asztalon, de nem engedte felülirni...
Root-ként meg nem tudok bejelentkezni mandrivába, lehet nem is lehet (ubuntu)
Konzolból kellene szerkesszek SU ként, csak nem tudom hogyan? Van még mit tanuljak...
Köszi -
fredx
csendes tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki abban segíteni hogy Mandrivában indításkor elinduljon az emerald --replace parancs? E nélkül nem megy megfelelően az Emerald...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Mazda topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest