Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark
üzenetére
mind az Ax , mind a Bx verziójához van Xp 32 bites driver
ennek mennie kellene ndiswrapperrelha nincs synaptic akkor telepíts
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade
sudo apt-get install synaptic
utána a parancssorba synapticEgyébként az rfkill nem segítene bekapcsolni azt az izét bios szinten. Nekem volt olyan kütyüm amit windowsból nem tudtam elindítani.Rfkillel linuxban bekapcsoltam és utána működött windowsban is (Sony Vaio laposban)
-
Vladi
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Mondjuk az egész szálat ezzel a hsz-el kellett volna kezdeni.

Amúgy meg lsusb-n látszania kellene. Nem látszik. Valami hw gebasz van. Másik gépben - tipikusan winen - működik az eszköz?
Teszt:
kihúz - vár - bedug - lsusb - megnéz - vár - lsusb
Ha eltűnik az eszköz akkor:dmesg | tailebből ki kell derülni, ha valami megszakad.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest