- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
gabranek
üzenetére
az, hogy a shutdownnak meg lehet mondani, mikor nyomja le a gépet, mennyi legyen a grace login time, stb. körüzenetet küld a bejelentkezetteknek, stb.
az init 0 olyan, mint amikor a villám kidönti a trafóházat, a shutdown meg olyan, mint amikor egy hónappal előtte papírlevélben értesítenek, hogy mi fog történni.
-
Rickazoid
addikt
válasz
gabranek
üzenetére
Google-ben vagy a shutdown manualban könnyebb megtalálni a választ. Ha jól értem, akkor a végeredmény ugyanaz, a shutdown -h now is az init 0-t fogja végül meghívni, csak míg utóbbi csak ennyi, előbbinek lehet más paramétereket megadni, például hogy mikor álljon le vagy hogy újrainduljon-e (init 6).
A shutdown man oldaláról:
"shutdown does its job by signalling the init process, asking it to change the runlevel. Runlevel 0 is used to halt the system, runlevel 6 is used to reboot the system, and runlevel 1 is used to put to system into a state where administrative tasks can be performed;"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Nintendo Switch 2
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő