- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zorzy4 #24050 üzenetére
Nekem is volt ilyen, hogy hozzák a gépet, hogy nem lehet rá telepíteni. Rossz volt a DVD meghajtó (laptop), USB-ről nem bootolt (jó régi volt a gép, a BIOS még nem tudott ilyet), floppy volt benne.
Kb. 3 "informatikusnál" járhatott a gép, mire hozzám került. Fogtam a kis bootfloppyt, ami tudott USB-ről bootolni. Pendrive-ra írt telepítőt felbootolta, települt.
Kivehettem volna a winyót is, úgy is meg lehetett volna oldani. Beletehettem volna egy másik DVD meghajtót is, amíg telepítek.Hogy neked boltosok nem tudták megoldani, az nem sokat jelent
-
Rimuru
veterán
válasz
zorzy4 #24045 üzenetére
Abszolut kezdo topic
Amugy, Lubuntut neznem meg elsonek."Régen volt olyan gondom a linuxal, hogy utána nem lehetett, windows wisszarakni, mert beírta magát valahova. Még a vincsesztert is hibásnak vélték adás vétel üzletben miatta. Most is így viselkedik a rendszer?" - szimplan user errornak tunik az egesz, vagy mondjuk tenyleg hibas volt a HDD, de ez nem a Linux hibaja.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nintendo Switch 2
- Magisk
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest