Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zorzy4
üzenetére
Nekem is volt ilyen, hogy hozzák a gépet, hogy nem lehet rá telepíteni. Rossz volt a DVD meghajtó (laptop), USB-ről nem bootolt (jó régi volt a gép, a BIOS még nem tudott ilyet), floppy volt benne.
Kb. 3 "informatikusnál" járhatott a gép, mire hozzám került. Fogtam a kis bootfloppyt, ami tudott USB-ről bootolni. Pendrive-ra írt telepítőt felbootolta, települt.
Kivehettem volna a winyót is, úgy is meg lehetett volna oldani. Beletehettem volna egy másik DVD meghajtót is, amíg telepítek.Hogy neked boltosok nem tudták megoldani, az nem sokat jelent

-
Rimuru
veterán
válasz
zorzy4
üzenetére
Abszolut kezdo topic
Amugy, Lubuntut neznem meg elsonek."Régen volt olyan gondom a linuxal, hogy utána nem lehetett, windows wisszarakni, mert beírta magát valahova. Még a vincsesztert is hibásnak vélték adás vétel üzletben miatta. Most is így viselkedik a rendszer?" - szimplan user errornak tunik az egesz, vagy mondjuk tenyleg hibas volt a HDD, de ez nem a Linux hibaja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligencia topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő