- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zorzy4 #24050 üzenetére
Nekem is volt ilyen, hogy hozzák a gépet, hogy nem lehet rá telepíteni. Rossz volt a DVD meghajtó (laptop), USB-ről nem bootolt (jó régi volt a gép, a BIOS még nem tudott ilyet), floppy volt benne.
Kb. 3 "informatikusnál" járhatott a gép, mire hozzám került. Fogtam a kis bootfloppyt, ami tudott USB-ről bootolni. Pendrive-ra írt telepítőt felbootolta, települt.
Kivehettem volna a winyót is, úgy is meg lehetett volna oldani. Beletehettem volna egy másik DVD meghajtót is, amíg telepítek.Hogy neked boltosok nem tudták megoldani, az nem sokat jelent
-
Rimuru
veterán
válasz
zorzy4 #24045 üzenetére
Abszolut kezdo topic
Amugy, Lubuntut neznem meg elsonek."Régen volt olyan gondom a linuxal, hogy utána nem lehetett, windows wisszarakni, mert beírta magát valahova. Még a vincsesztert is hibásnak vélték adás vétel üzletben miatta. Most is így viselkedik a rendszer?" - szimplan user errornak tunik az egesz, vagy mondjuk tenyleg hibas volt a HDD, de ez nem a Linux hibaja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged