Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kbalazsa
üzenetére
amennyire én tudom, a dump teljesen rendszerfüggő, tehát ha valamit kiraksz egyik vason, a másikon vagy bejön, vagy nem. Meg az is kérdés, amit kidumpoltál ext2-n, vissza tudod-e tölteni ext3-4-en vagy máson.
Az biztos, hogy amit egy 32 bites linuxon kidumpolsz, azt nem fogod tudni visszatölteni mondjuk egy solarison, ezért én nem használok ilyet soha. Ha olyan mentő cucc kell, ami szabványos kimenetet tol, akkor cpio.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Gyúrósok ide!
- Android szakmai topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Video konvertálás
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest