- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
tényleg véletlen volt
gyaktattam a grubot, és nem jutott eszembe az update-grub parancs, így grub-install lett...
kérdi a célt... /dev/sda1
kiírta egy warningba, hogy "nem nobel-díjas ötlet partícióra rakni a grubot a vinyó MBR-je helyett, de ha nagyon akarod...."
és odarakta...
és akkor jött a homlokrab*szás, hogy ott a Windows indítója volt...
és /dev/sda-t kellett volna célnak adni...erről jut eszembe: tudja valaki, hogy miért marad írásvédett a /boot/grub/grub.cfg még root módban is?
lennyben tudtam szerkeszteni, most nem
(tudom, oda van írva, hogy ne nyúlkáljak bele, de nekem sokkal egyszerűbb átírni ott, mint programokkal meg scriptekkel szórakozni)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- League of Legends
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest